Belépés
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
hozzászólások
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


Shadowhunters FRPG
Vendég Pént. Feb. 16, 2018 2:50 pm

Livin in New York
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 6:00 pm

Teen Wolf FRPG
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 5:55 pm

Chicago Guilty FRPG
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 5:48 pm

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Statisztika
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nők: 23
Férfiak: 14
Vének: 1
Alakváltók: 13
Vámpírok: 4
Emberek: 3
Boszik: 8
Vadászok: 8
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Ki van itt?
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Feb. 13, 2018 8:08 pm-kor volt itt.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Share | 
 

 Moon Sae Ra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
3
Belépett :
2016. Dec. 12.
Tartózkodási hely :
La Rochelle
Play-By :
Park Hyo Je
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Moon Sae Ra    Hétf. Dec. 12, 2016 11:01 amMoon Sae Ra

Titulus, ha van
nev
Moon Sae Ra
becenév
Sae Ra
kor
6 és fél
csoport
ember
rang
-
társ
-
felvett alak az alakváltóknál
-
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

A tanítónéni azt mondta, hogy nem szabad mindent szívre vennünk, amit a többi gyerek mondd, meg, hogy mindenkivel egyformán kell játszanunk. De én nem akarom, hogy azt mondják rám, hogy furcsa vagyok. Nem akarok furcsa lenni. Sőt, igazából nem is igazán értem, hogy mit jelent az a szó. Olyan szeretnék lenni, mint a többi gyerek, akik nem furcsák. Azt is mondták, hogy más vagyok, mint Ők. Ez nekem is feltűnt persze, de egészen a mai napig, sosem igazán foglalkoztatott az a kérdés, hogy ez miért is van. Mert szerintem egyáltalán nem különbözök tőlük, maximum csak egy kicsit a kinézetem. De ez miért baj? Olyan vagyok, mint az apukám, az apukám pedig olyan, mint a nagyi és a nagypapi. Tehát minden gyerek hasonlít a szüleihez. Vonok tehát egyet a vállamon és barátságosan Tommy felé nyújtom a kisujjam, aki nemrég még furcsának nevezett.  Tommy egy ideig csak morcosan bámul, amiért miattam megszidta a tanítónéni, de aztán Ő is felém nyújtja a kisujját, és máris szent a béke. Egy ideig persze, mert tudom, hogy holnap minden kezdődik elölről. Szerencsére még csak egy óra és mehetek haza, nem szeretek iskolába járni.
Visszafordulok a papírom felé és tovább rajzolok. Még egy kis kék, egy kis piros, majd fekete, és máris kész vagyok. Vidáman tapsolok egyet, azt hiszem, hogy elégedett vagyok a munkámmal. A mellettem ülő Tommyra pillantok, aki pont abban a pillanatban teszi le a ceruzáját és elégedetten húzza ki magát. Ezután kíváncsian néz rám, majd a rajzomra. Félénken takarom el az alkotásomat, mert nem akarom, hogy megint kigúnyoljon. Az Ő rajza sokkal szebb lett, mint az enyém.
- Te még nem vagy kész? - kérdi kíváncsian, én meg vállat vonok. Nem igazán értem, hogy ezt most miért kérdi. Hiszen mindenki rajta van. Az Ő lapja jobban meg van telve, de az csak azért van, mert sokkal többen vannak a családban, mint mi. Remélem majd egyszer nekem is lesz olyan sok testvérem, mint neki van.
De igen.- válaszolok mosolyogva, majd elveszem a kezeimet a rajzról, hogy megnézhesse jobban. - Ő itt az apukám, az ott a nagypapám, és a nagyi. Ő pedig itt a cicánk. Az apukám mellett pedig én állok. - mutató ujjammal büszkén mutatom végig a családom tagjait a rajzomról, bár nem éppen olyan lett, mint amilyennek lennie kéne.
- És hol van a mamád?- kérdi kíváncsian, mire összevonom a szemöldökömet. Kettőbe tűrőm a rajzomat, amit gondosan pakolok be a táskámba. Nem is akarok többet itt maradni. Bár a tanítónéni kérte tőlünk, hogy rajzoljuk le magunkat a családunkkal, és, hogy majd adjuk oda neki, ha elkészültünk, de én az enyémet inkább haza viszem. Úgysem lett szép.
- Nincs anyukám. - válaszolok végül halkan, mire Tommy nevetni kezd. Nem tudom, hogy mit tart ezen olyan viccesnek.
- Anyukája mindenkinek van. - megrázom a fejem. Ez a buta Tommy semmit sem tud. Nekem csak az apukám van és az épp elég is.
- Nekem nincs! - kiáltok rá, Ő meg ismét nevetni kezd. Nem foglalkozok vele, inkább csak úgy teszek, mintha ott sem lenne mellettem. Soha többé nem akarom, hogy mellém üljön, sőt iskolába sem akarok jönni. Majd ráveszem az apukámat, biztosan megengedi, hogy otthon maradjak inkább.
- Te tényleg nagyon furcsa lány vagy.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Vissza az elejére Go down
Vendég


Vendég
Tárgy: Re: Moon Sae Ra    Kedd Dec. 13, 2016 7:13 amElfogadva!


Üdv Sae Ra!
Nagyon aranyos karaktert hoztál nekünk, ami felkeltette a kíváncsiságom. Nagyon sajnálom, hogy az iskolatársaid ilyen csúnyán viselkednek veled. Remélem, minálunk, azért kicsit jobb kedved lesz.

Érezd jól magad nálunk La Rochelle-ben!

avatarfoglalótitulusfoglaló
Vissza az elejére Go down
 

Moon Sae Ra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: Emberek-