Belépés
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
hozzászólások
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

World of Shadowhunters
Vendég Csüt. Júl. 27, 2017 2:07 pm

Shadowhunters FRPG
Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 9:51 am

Silhouette FRPG
Vendég Szomb. Május 27, 2017 12:05 pm

Fabletown FRPG
Lydian Dupont
Hétf. Május 01, 2017 3:50 pm

Marvel-Universe Frpg
Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:20 am

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Statisztika
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nők: 23
Férfiak: 14
Vének: 1
Alakváltók: 13
Vámpírok: 4
Emberek: 3
Boszik: 8
Vadászok: 8
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Ki van itt?
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Szomb. Dec. 03, 2016 4:21 pm-kor volt itt.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Share | 
 

 Ahn Seol Ah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
2
Belépett :
2016. Dec. 16.
Age :
27
Tartózkodási hely :
† La Rochelle
Play-By :
† Kim Hyun Ah
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Ahn Seol Ah   Pént. Dec. 16, 2016 6:21 pmAhnSeol Ah

Titulus, ha van
nev
Ahn Seol Ah
becenév
Seol
kor
26 év
csoport
Boszorkányok
rang
Lélek boszorkány
társ
Keresem
felvett alak az alakváltóknál
-
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


...mi mást tehettem volna?

Hiszen apám szavaival élve erre lettem teremtve. Már névadásomkor is tudtára adta a világnak a velem tervezett céljait. Seol szó jelentése a héber nyelvben alvilág. Egy hidegvérű gyilkos kinevelése volt minden vágya, akit kénye kedve szerint irányíthat, aki egy szó nélkül teljesít bármilyen feladatot, amit rábíznak csak azért, hogy némi tiszteletet vívjon ki az apja és a covene szemeiben. Sikerrel járt.

Az ellenségeivel szépen lassan számoltam le. Mocskos kis játékokkal kerítettem bizalmamba őket. A megtorlás minden esetben hosszadalmas és fájdalmasabb volt mintha csak simán meggyilkoltam volna a célpontot. Élveztem a játékot, manipulálni, játszani az érzésekkel. Olyan volt minta sakkjátszmát folytattam volna, de az ellenfél játékosnak minden lépése a homlokára lett volna írva. Lenyűgözött az emberi természet és annak feltérképezése. Szerelmes voltam a játékba, de a végét gyűlöltem.
Közvetlenül sohasem bántottam senkit. Az összes esetben elértem, hogy az áldozat maga vessen véget az életének. Viszont minden egyes halálesetnél bennem is elpusztult valami. Mintha a lelkem darabjaira hullana…


A nap gyengén ontotta magából sápadt sárga fényét a sűrűsödő felhők takarása mögül. Ahol az egybefüggő fellegréteg meg-meg töredezett ott helyenként a fény utat talált magának egyenesen a színes levéltakaróval fedett kitaposott ösvényig. A már szinte túlságosan is festőien idilli őszi délután hangulatának képét csak egy nagy sötét folt színezte be. Mégpedig az, hogy ez a nap koránt sem olyan bódítóan kellemes sokak számára, mint ahogy azt a természet láttatni akarja.

A temető bejáratát átlépvén egy pillanatra megálltam. A tíz száll fehér rózsából készült temetési koszorút a jobb kezemből a balba helyeztem majd a felszabadult ujjaimmal óvatosan megigazgattam fekete szoknyám meggyűrődött alját és folytattam tovább utamat. Nem kellett megtennem túl sok lépést ahhoz, hogy a temetőben gyászolók érzései eljussanak hozzám. Összeszorítottam fogaimat és sikeresen egy pajzsot vontam elmém köré, hogy eltaszítsam a negatív érzéseket, amik több irányból áradtak felém. Egyre gyorsabban kapkodtam lábaimat a kimagasló kis fehér templom felé miközben a sárga összes árnyalatára színeződött levelek ropogva lebbentek fel finoman a talajról, ahogyan rájuk léptem. Éreztem, ahogy egy hideg fuvallat megrendíti egész testemet és összerezzenve megtorpanni kényszerültem. A mellettem hosszasan elterülő párhuzamos sírtámla sorok között egy fiatal nő görnyedt le a földre miközben egy vele hasonló korú férfi a vállát fogta. Keserves zokogását tompán továbbította a szél a távolba, miközben a mögötte álló férfinek is kicsordultak a könnyei.

Az álcám lehullott, nem bírtam tovább védeni elmémet a felém áramló érzelmektől. Fájdalom, keserűség, kilátástalanság, düh, tehetetlenség, harag. Ezeknek a negatív emócióknak a keveredése olyan erős volt mintha egy óriási fekete felhő próbált volna bekebelezni. A pánikrohamhoz hasonló tüneteket kezdtem magamon felfedezni. Szemeimet szorosan behunytam, a levegőt csak szaggatottan voltam képes venni. Percek telhettek el, így amikor is végre javulást kezdtem el tapasztalni. A sötétség távolodni vélt, ahogyan a terjesztői is elhagyták a helyszínt. Amikor kinyitottam szemeimet és körbe tekintettem már senki sem volt sehol. Magam sem tudom miáltal vezérelve a sírhoz siettem ahol az előbbiekben még a pár állott és alaposan szemügyre vettem a sírkövet, aminek közepén elhelyezkedő dátum még számomra is elborzasztóan hatott. „Élt 2011-2016-ig.” A kezemben tartott koszorúból kihúztam egy szál rózsát és a földre helyeztem.

Mély harangszó száguldott végig a kihalt sorok között jelezvén, hogy a temetési szertartás elkezdődött.

Hiába tettem eleget apám kérésének tudtam, hogy csak egy ideig elégszik meg ezzel. Addig úgy sem nyugodik, míg nem tudja föld alatt az egész Moon családot. Túl sok kárt okoztak a covenünknek ami nem maradhat megtorlás nélkül és a büntetés megvalósítása rám marad. A kérdés, hogy mindennek súlyát meddig bírom cipelni. Ez esetben túlságosan elhittem magam is az általam játszott szerelmes szerepét…

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣A hozzászólást Ahn Seol Ah összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 18, 2016 6:30 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
31
Belépett :
2016. Aug. 30.
Tartózkodási hely :
La Rochelle
Munka :
pultos
Play-By :
taylor marie hill
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Ahn Seol Ah   Vas. Dec. 18, 2016 6:03 pmElfogadva!


Üdv, Seol!
Nagyon tetszett a karilapod, nagyon jól fogalmazol. Élvezettel olvastam minden sorát, és felkeltetted a kíváncsiságom. Sok kérdés merült fel bennem, így amikor csak tudom, követni fogom a játékaid, hátha választ kapok rájuk.
Innentől kezdve, nincs is más dolgod, csak foglalózni, aztán már mehetsz is játszani!

Érezd jól magad nálunk La Rochelle-ben!

avatarfoglalótitulusfoglaló

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


Milena N. Lebeau
Vissza az elejére Go down
 

Ahn Seol Ah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: Boszorkányok-