Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
hozzászólások

Silhouette FRPG
Vendég Pént. Márc. 02, 2018 9:32 pm

Játékostárs kereső
Moon Hansol
Szer. Feb. 28, 2018 7:32 pm

Avatar foglaló
Karolina Levasseur
Szer. Feb. 28, 2018 1:03 pm

Dark Side Heroes
William Armstrong
Kedd Feb. 27, 2018 8:33 pm

My sweet children
William Armstrong
Kedd Feb. 27, 2018 2:15 pm

Statisztika
Nők: 8
Férfiak: 8
Vének: 2
Alakváltók: 5
Vámpírok: 1
Emberek: 0
Boszik: 5
Vadászok: 2
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Feb. 13, 2018 8:08 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Vámpírok leírása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
28
Belépett :
2016. Jul. 18.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Vámpírok leírása   Kedd Aug. 02, 2016 11:11 amA Vámpírok csoportja

Ahol minden elkezdődött

Eredetük

Felejtsük mindazt, amit tudunk ezekről a lényekről. Ők nem a romantika megtestesítői, hanem igazi ragadozók, akik emberek és állatok vérével táplálkoznak.
A történetük szerint, még valamikor Krisztus előtti időben, egy nincstelen házaspár, az éhhaláltól megrettenve, szörnyű dolgot tett. Saját gyermekük húsát és vérét vették, ezzel becsapva a halált magát.
Ám ezután a házaspár élete teljesen megváltozott. Bőrük színe halálsápadttá lett, mégis az emberek csodálattal nézték őket. A bűntudattól vezérelve elbujdostak, nem léptek a fényre, hogy elrejtsék szégyenüket, és próbáltak véget vetni életüknek, de hiába. Sem a penge, sem pedig mérgek nem segítettek szenvedéseiken. A kaszás, hátat fordított nekik, sok-sok esztendőre.
Éhségüket már nem csillapíthatta más, csak a vér, amit állatok és emberek testéből nyertek. Nem öregedtek és semmi sem volt képes arra, hogy a túlvilágra küldje őket. Jól tudták, nem emberek többé.

Általános jellemzőik

Tehát, valahogy így kezdődött a vámpírok élete. Az évezredek alatt, viszont képesek voltak tökéletes vadásszá válni. Bőrük színe, hófehér, mégis oly' csábítóak az emberek szemében. A szemük, a hangjuk, és csupán a megjelenésük úgy vonzza a prédát, mint lepkét a fény.
Sok-sok hiedelem szól róluk, miszerint nem bírják a feszületet, vagy a foghagymát, a szívbe szúrt karóról ne is beszéljünk. Ám csupán egy valami képes megölni egy vámpírt, méghozzá a lefejezés. De az sem olyan egyszerű, hiszen a vámpír gyorsabb, erősebb mint az átlag ember. Csak a halott vérébe mártott ezüst képes legyengíteni annyira, hogy valaki képes legyen a fejét venni.

Igazi sportvadászok, akik akár napokig, sőt hetekig képesek követni áldozataikat, ha éppen emberről van szó. Vannak, akik ezáltal szeretik megismerni azt a személyt, betekintenek az életükbe. Vannak, akik pedig játék gyanánt, minden éjjel megharapják az áldozatot, míg az szépen lassan, a napok elteltével bele nem hal a vérveszteségbe.
Nyálukban olyan anyag található, ami képes eltüntetni a sebet, ha az nem túl mély, és nem túl gyakran harapnak ugyan  arra a pontra. Mindemellett, képesek az emberek elméjébe hatolni, miközben szipolyozzák őket, így más emlékeket kreálhatnak a vérivásról, vagy akár olyan érzésekkel kapcsolhatják össze az élményt, ami kellemes is lehet.

A fényt kerülik. Nem égnek el, ha éppen rájuk süt a nap, viszont súlyos égési sérüléseket szenvedhetnek, amik lassabban gyógyulnak és sokkal fájdalmasabbak, mint bármilyen más seb. Ha pedig túl sok időt töltenek a napon, károsodhat a regeneráló képességük, ami alapjaiban sokkal gyorsabb, mint az átlag emberé. Kisebb sebek alig pár másodperc alatt, míg a csonttörés egy órán belül begyógyul.  
A legnagyobb ellenségeik a boszorkányok voltak, akik mágiája, különös főzetei mindig is elég erős volt ahhoz, hogy komolyabban megsérüljenek, míg a boszorkányok többségére a vámpírnyál méregként is funkcionál, vagyis a véráramba kerülve, súlyos betegséget okozhat, olykor akár hosszadalmas, fájdalmas halált is.

Szaporodás, átváltoztatás

Nem képesek szaporodni. Mivel testük halott, így nemzésképtelenek. Újabb vámpírok teremtésével hozzák létre a családjukat, ha úgy érzik az illető igenis megérdemli, hogy a család tagja lehessen. Vannak olyanok, akik csak sportból változtatnak át embereket vámpírrá, ami tilos, épp ezért nem sokan űzik ezt.
Egy vámpír, saját vérének átadásával képes újakat létrehozni, amit az áldozat vérkeringésébe kell juttatni, majd egy órán belül megölni az illetőt. A vámpírvérben lévő "méreg" a halál után egy újabb órán belül szétterül a szervezetben és elkezdi átváltoztatni a testet.
Az egész, pár órán belül végbemegy, amit maga az átváltozó fél, alig észlel valamit, mert végig halott marad, mígnem rettentő éhségre ébred. Ekkor annak, aki átváltoztatta, a feladata és kötelessége, hogy mindenre megtanítsa, kordában tartsa az ifjú vámpírt, mert ha ez nem történik meg, akár vérfürdő is lehet belőle.
Épp ezért, ha egy vámpír utódot szeretne, mindenekelőtt, a törvényeik szerint kérniük kell a vének engedélyét, különben az utód rövid időn belül le lesz vadászva.

Vének vámpír családja:
William Armstrong
Jane Armrstrong
Jake Armrstrong
Lilith Armrstrong
Connor Armrstrong


Ezerötszáz évesnél idősebb vámpír nem alkotható!
Emellett, ha szeretnél egy saját nemesi vámpírcsaládot létrehozni, akkor kérlek vedd figyelembe, hogy La Rochelle már az Armstrong családé, így más várost vagy országot kell keresned és ha pedig a vének családjába szeretnél tartozni akkor mindenféleképpen beszélj erről egy adminnal.


Vissza az elejére Go down
http://larochelle.hungarianforum.com
 

Vámpírok leírása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Ismerd meg a világunk :: Fajok leírásai-