Belépés
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
hozzászólások
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

World of Shadowhunters
Vendég Csüt. Júl. 27, 2017 2:07 pm

Shadowhunters FRPG
Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 9:51 am

Silhouette FRPG
Vendég Szomb. Május 27, 2017 12:05 pm

Fabletown FRPG
Lydian Dupont
Hétf. Május 01, 2017 3:50 pm

Marvel-Universe Frpg
Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:20 am

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Statisztika
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nők: 23
Férfiak: 14
Vének: 1
Alakváltók: 13
Vámpírok: 4
Emberek: 3
Boszik: 8
Vadászok: 8
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Ki van itt?
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Szomb. Dec. 03, 2016 4:21 pm-kor volt itt.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Share | 
 

 Anaïs-Bibi Despres

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
4
Belépett :
2016. Dec. 19.
Age :
27
Tartózkodási hely :
La Rochelle
Munka :
Üzletvezető
Play-By :
Kat Dennings
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Anaïs-Bibi Despres   Kedd Dec. 20, 2016 12:13 amAnaïs-Bibi Despres

Üzletasszony
nev
Anaïs-Bibi Despres
becenév
Anaïs, Bibi
kor
25
csoport
Boszorkány
rang
Vízboszorkány
társ
Virginia
felvett alak az alakváltóknál
-
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Az emberkereskedelem nem újdonság az emberiség számára. Szomorú dolog, de igény mindig van kisgyerekekre, fiatalokra, gazdag üzletemberekre, okos tudósokra az alvilágiaknak. A mágia világában azonban ezek haszontalanok, ide alakváltók kellenek, méghozzá a megfelelő alakváltó.
Édesanyám egy hataloméhes cápa. A belgiumi boszorkányok egyik vezetője, és természetesen teljhatalmúvá szeretne válni. Ezt illegális üzletekkel, halandókkal való együttműködés útján igyekszik elérni, de ehhez én is kellettem, márpedig teljes erőmben. Születésem után nem sokkal alakváltó gyermekek járultak elém, hátha meglelem a társamat, amiért anyuék borsós árat voltak hajlandóak fizetni. Egészen 12 éves koromig nem találtam meg az alakváltóm, pedig anyáék már mindenkit felkutattak. Rossz sorsú, megvesztegethető, megzsarolható, megfenyegethető alakváltó dinasztiák utódai közt kutakodtak a legtöbbet, ők voltak hajlandóak lemondani gyermekükről pénz fejében. Neves, hatalommal rendelkező családokat nem környékeztek meg ugyan, de erre nem is volt szükség, a végén kiderült. A 12. szülinapom után néhány nappal egy szőke, vékonyka, szakadt ruhás lányt hoztak hozzánk. Amint megpillantottam, tudtam, hogy társak vagyunk. Megteltem erővel, vonzott az energiája. Amilyen kis gyenge és gebe volt, olyan erőteljes, energikus. Még a meghirdetett ár feléért is képesek voltak otthagyni őt, akit azonnal rendbe szedtek a rokonok, orvosok jártak hozzá, taníttatni kezdték. Délelőtt egy elit magániskolában tanultunk mindketten, osztálytársak voltunk, úgy tudták anyuék örökbe fogadták őt, este pedig szeánszokat tartottunk, gyakoroltam. Virginiával a morbid szituáció ellenére is közel kerültünk egymáshoz, szinte nővérekké kovácsolt össze az együtt eltöltött idő. Hihetetlen, de valahol még jól is járt avval, hogy eladták. Jobb körülmények között élt, megtanulta, hogyan kell együtt dolgoznia a boszorkányával kontrollált körülmények között. Ráadásul nem az anyám, hanem én lettem számára rendeltetve, tehát lehetett volna rosszabb is. Kicsit mindig egymásra támaszkodtunk ebben az abszurd élethelyzetben, nem fordultunk egymás ellen. Ketten a világgal szemben, valahogy így. Sosem volt kérdés ki mellé állok, ő, vagy a családom.
Nem is érintkeztem a szüleimmel a kötelező boszorka-órákon kívül. Mindent a házvezetőnőnk intézett, engem pedig vagy ő, vagy rokonok neveltek egészen pici koromban. Csodálkozom, miért nem emelték fel a szavukat az ellen, hogy anyuék megvásárolják a társamat tulajdonképpen, alig 12 éves korunkban. Puszta gyűlölet, vagy félelem, vagy talpnyalás lehetett az oka, de kár most okoskodni már.
Aztán felnőttem. Az erőmet tökéletes biztonsággal tudom már használni, és Virginiával teljes összhangban élünk. Anyám, hogy beteljesíthesse tervét, elküldött La Rochelle városába, hogy itt folytassak néhány illegális üzletet halandókkal. Mivel nem vagyok hülye, tudom, hogy csak elterelésnek használ, hogy lebukjak és az ő tevékenységeiről elterelődjön a figyelem. Habár még csak néhány tucat kisebb megállapodást kötött emberekkel, de már egészen nagy kutyának képzeli magát, én meg belemegyek a játékba. Várom, mikor a Vének elkapnak majd engem, én meg teljes együttműködéssel dobom fel őt, illetve lebuktatom az alakváltókereskedőket. Gusztustalan, kis gyerekeket boszorkányok kezébe nyomni, csak mert egymás társai. Virginiának szerencséje volt, az én társam lett, nem pedig egy elmebeteg, félrenevelt boszié, aki a békés együttélést még csak hírből sem ismeri.
Jelenleg egy kis, város széli házikóban lakunk ketten, mint testvérek, és együtt vezetünk egy aprócska kávézót, ahol nem csak üzletvezetők, de pincérnők is vagyunk. Kevés alkalmazottal szeretnénk működni, mert a hátsó szobákban köttetnek meg azok a megállapodások, amelyeket halandókkal ütünk nyélbe. Rontás a vetélytársakra, szerencsét hozó szeánszok a vizsgázó gyermekeknek, minden ilyesmit örömmel bevállalunk, borsos árért, ezzel veszélyeztetve a világunk lebukását. Kockázat nélkül nincs siker, hallom édesanyám hangját a fejemben, miközben gyertyát gyújtok meg egy rontás elvégzéséhez, Virginia pedig ló alakban nyomorog a dobozok között. Kicsi ez a raktár, ám egyelőre nincs keret a bővítésre, talán az illegális üzlet beindulásakor majd lesz rá elég pénz. Sajnálom szegényt, hogy így ki kell szolgálnia a tevékenységünket. Tudom, hogy ő is akarja valahol, saját akaratából van itt, felőlem bármikor kisétálhat a képzeletbeli ajtón, ami a kettőnk kapcsolatát jelképezi, de nem teszi. Meg van rá az esély, hogy a megszokás, a gyermeki kiszolgáltatottságból visszamaradó félelem miatt marad velem, azonban nem vagyok orvos. Amíg önként átalakul lóvá, hogy elvégezhessem a szükséges lépéseket egy sikerek szeánszhoz, addig nem fogok semmit tenni. Várom, hogy jöjjenek a Vének értem.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
31
Belépett :
2016. Aug. 30.
Tartózkodási hely :
La Rochelle
Munka :
pultos
Play-By :
taylor marie hill
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Anaïs-Bibi Despres   Kedd Dec. 20, 2016 7:09 amElfogadva!


Üdv, Bibi!
Igen veszélyes játszmát játszotok ti, és a szüleid is. Nagyon remélem, ügyesen kikerülöd a véneket és nem kerülsz az ítélő székbe. Addig is, míg ez megtörténik, használd ki a szabadságot és élj picit saját magadért is. Ja, és foglalózz is, még mielőtt ezt megteszed!

Érezd jól magad nálunk La Rochelle-ben!

avatarfoglalótitulusfoglaló

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


Milena N. Lebeau
Vissza az elejére Go down
 

Anaïs-Bibi Despres

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: Boszorkányok-