Belépés
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
hozzászólások
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

World of Shadowhunters
Vendég Csüt. Júl. 27, 2017 2:07 pm

Shadowhunters FRPG
Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 9:51 am

Silhouette FRPG
Vendég Szomb. Május 27, 2017 12:05 pm

Fabletown FRPG
Lydian Dupont
Hétf. Május 01, 2017 3:50 pm

Marvel-Universe Frpg
Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:20 am

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Statisztika
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nők: 23
Férfiak: 14
Vének: 1
Alakváltók: 13
Vámpírok: 4
Emberek: 3
Boszik: 8
Vadászok: 8
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Ki van itt?
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Szomb. Dec. 03, 2016 4:21 pm-kor volt itt.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Share | 
 

 Albert Langlais

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
7
Belépett :
2016. Dec. 21.
Play-By :
Tom Schilling
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Albert Langlais   Szer. Dec. 21, 2016 8:33 pmAlbertLanglais

Grumpy cat
név
Albert Langlais
becenév
Alb
kor
23
csoport
Alakváltó
rang
-
társ
Natasya Elaksava
felvett alak az alakváltóknál
Orosz kék macska
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

- Egyáltalán hogy vagy képes ránézni arra a borzalomra…? - kérdezem elhűlve, mindeközben csekély mértékű gyomortartalmammal hadakozva, ne akarjon mindenáron előtörekedni a boszorkány kezében tartott, rémesen olcsó és visszataszító küllemű pizza okán. Még most sem tudom elhinni, hogy pont vele, épp vele kerültem egy csapatba. Az egész életemet másképpen terveztem, reméltem, és még most sem gondolom, hogy a létminimum alját kapargató, a normális élet illúzióját teljesen kizáró sorsot érdemelnék. Ez pusztán egy rossz tréfa lehet, valaki olyannak az elméjéből kipattanva, akiben a humorérzék leghaloványabb szikrájának sem szokása gyúlni. - Inkább ne is válaszolj…  - sóhajtok fel gondterhesen, rövidre vágott körmeimmel mindeközben az amúgy is oszlásnak eredt kanapé karfáját kapargatva, s elkönyvelve magamban, ma is éhen maradok, hacsak nem fanyalodok a környező erdő állatvilágára táplálék gyanánt. Bezzeg odahaza…

Szemhéjaimat - megadva őket a rájuk telepedő fáradságnak - behunyom, és kicsiny vigasz után kutatva elkeseredő lényemnek, visszalavírozok gondolataim tengerén a múlt rózsás vidékére.
Angliában születtem, egy zöldellő mezőkkel ölelkezett farmra, ahol az égvilágon mindenem megvolt. Család, nyugalom, gazdagság, öt órai tea és az elfogadás ritka kincse, merthogy nem mindenkinek adatik meg alakváltóként, rokonai megértsék az állapotát, sőt, tanítsák annak megfelelő kihasználására. Persze nem született mindenki ezen képesség áldásával, de gyakran előfordult a családunkban, és az idősek… Ők szentül hitték - meg gondolom hiszik a mai napig -, hogy mi valami isten ajándékai vagyunk, hát ekképpen is neveltek minket. Felkészítettek arra is, valószínűleg szerte fogunk menni a világban, és hogy kutatnunk kell majd a boszorkányunk után, azonban soha nem éreztem ezt nyűgnek, komoly hátránynak, elvégre a rokonság elképzelései szerint onnantól kezdve, megtaláltuk a partnerünket, királyi életben van részünk. Macskák vagyunk, nem a pocsolyában randalírozó ebek, vagy egy mókuskerékben elmeháborodott módjára maratont futó hörcsögök, szóval evidens, hogy mi a kitartottság teljes kényelmében képzeljük el az életünket.

Arra vigyáztak otthon, ne alakuljon ki túl nagy kötődés közöttünk, hiszen úgy nehezebb búcsút inteni, és amúgy sem ildomos, ha a jövőbeli partnerünkhöz kimondottan ragaszkodunk, tehát a továbblépéssel, és az utazással sosem volt problémám. Egy ideje La Rochelle-ben tengettem a napjaimat, miután tudomásomra jutottak a boszorkány és alakváltó találkozók, de álmaimban sem gondoltam volna, macska formámban tett felfedezésem közben a környéken, egy romos, lelakott épületben fogom megtalálni a társamat.
Azt mondják, az első pillanattól kezdve tudják a partnerek, hogy egymáshoz tartoznak, aggodalmaimmal ellentétben ez valóban így alakult, de abban a momentumban azért imádkoztam, bár ne lenne ennyire egyértelmű, s lenne még némi reményem a világgá szaladásra. Mégis maradtam, csak tudnám, hogy miért. Alávaló tolvajok, koszos csavargók életén osztozkodom azóta, még a cigarettára és az alkoholra is rászoktam, pedig ohh, korábban minden erőfeszítésemet latba vetve védtem az egészségemet. De kit érdekel már a kilátástalanság bűzlő pöcegödrében?

- Most meg hangosan csámcsogsz - nyögök fel kelletlenül, amint Tasy idegőrlő nyammogása kiránt emlékeim hullámzó völgyei közül. Nem is viselem tovább türelmem szemérmetlen tépázását, nyeglén a kopott, nyúzott zakóm zsebébe nyúlok, hogy előkapirgálhassam mélyéről a cigarettázás szükséges kellékeit. Vajon meddig kell még ezt a céltalan, gyötrő életet elviselnem? Mikor találok már valakit, aki képes lesz elviselni ezt a nőszemélyt, gazdag, és nem mellékesen engem is befogadna?
Azt hiszem, hogy soha, de a remény vész el utoljára...

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
46
Belépett :
2016. Nov. 29.
Age :
32
Tartózkodási hely :
La Rochelle
Munka :
Atomenergetikai mérnök
Play-By :
Amanda Seyfried
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Albert Langlais   Kedd Dec. 27, 2016 8:55 pmElfogadva!


Elveszítettem az első elfogadó szövegemet, mert nagyon szemét ma a netem. De két dolog fogalmazódott meg bennem. Egy: ...ezt elfelejtettem. Kettő: nagyon kéne egy hörcsög alakváltó az oldalra! Menjetek aranyat ásni!

Érezd jól magad nálunk La Rochelle-ben!

avatarfoglaló ♣️ titulusfoglaló
Vissza az elejére Go down
 

Albert Langlais

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: alakváltók-