Belépés
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
hozzászólások
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

World of Shadowhunters
Vendég Csüt. Júl. 27, 2017 2:07 pm

Shadowhunters FRPG
Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 9:51 am

Silhouette FRPG
Vendég Szomb. Május 27, 2017 12:05 pm

Fabletown FRPG
Lydian Dupont
Hétf. Május 01, 2017 3:50 pm

Marvel-Universe Frpg
Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:20 am

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Statisztika
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nők: 23
Férfiak: 14
Vének: 1
Alakváltók: 13
Vámpírok: 4
Emberek: 3
Boszik: 8
Vadászok: 8
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Ki van itt?
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Szomb. Dec. 03, 2016 4:21 pm-kor volt itt.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Share | 
 

 Natasya Elaksava

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
10
Belépett :
2016. Dec. 21.
Tartózkodási hely :
La Rochelle
Play-By :
Kseina Solo
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Natasya Elaksava   Szer. Dec. 21, 2016 9:10 pmNatasya Elaksava

Russian thief
nev
Natasya Elaksava
becenév
Tasy
kor
22
csoport
Boszorkány
rang
 -
társ
Albert Langlais
felvett alak az alakváltóknál
 -  
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Sötétség honol mindenhol. Az orrom hegyéig sem látok el, ahogy a koszos matracon fekszem. Oldalra tekintve összevonom szemöldökömet. Egy gyertya lángja halványan pislákolni kezd, majd abban a minutumban ki is ég. A jelenség még párszor megismétlődik, a narancsos fény lágyan világítja meg a környezetét. Nem lát túl sokat, csak pár szemétkupacot, mely tartalmai elhasznált papírpohár, még egy kávéspohár, még egy. Oh és ott leledzik egy fehér, zöld feliratú kávéspohár, mellette egy hasonló csak épp piros színben. És azért ne hagyjuk ki a három az egyben kávéporos üres zacskóit sem. Na és említettem már a rúzsmentes kávéspoharat? Mellette azért van még pizzás doboz, chipes zacskók, fagylaltos dobozok és minden olyan egészségtelen holmi, amitől egy ételguru szívinfarktust kapna. Füleimbe a Metallica duruzsul hangosan, ujjaimmal ütemesen dobolok. A két zene között beálló csendben hallom meg a hangokat. S most nem a fejemből.
Hirtelen pattanok fel az ágyon, s fülelni kezdek. Telefonom fénye alulról világítja meg az arcomat, de fényét gyorsan lekapcsolom.
- Azt mondják, hogy ez egy kísértetház – hallok egy vékony férfi hangot. Oly vékony, hogy szinte nevetni támadna kedvem. Kezemet a szám elé kapom, s halkan kuncogom el magam.
- Ugyan már Paul, nincsenek kísértetetek, ez csak ócska mendemonda – felel rá egy enyhén akcentussal beszélő figura. Nem francia, ez kihallatszik szavaiból. Talán német lehet. Az ilyenek mindig felismerik egymást.
- Fiúk én félek – nyivákol egy vékony női hang. Esetlen és megszeppent. Magasított talpas cipőimbe bújtatott lábamat halkan helyezem a padlóra.
- Azt mesélik, hogy régen itt boszorkányok és vámpírok laktak. Istennek nem tetsző orgiákat tartottak abban reménykedve, hogy maga a Sátán fog megjelenni nekik, s a földet pokollá változatják. Csak hogy az akkor szervek ezt nem engedhették és elég hamar pontot tettek az ügy végére. Az egyház ördögűzőket küldött a házba. Nagy erők árán tudták csak megfékezni az itt folyó sötét cselekményeket. Sátánista tanya ez nem más – beszél a felbújtó mély hangon. Szinte magam előtt látom, ahogy a feje előtt tartja a zseblámpát. Halkan kuncogom el magam és teszek egy lépést az emeleten.
No igen, csak épp azt felejtettem el, hogy a régi rozoga épület, mely amúgy már rég lakat alatt van és veszélyesnek van titulálva nem éppen mai darab. Hiába vagyok vasággyal is negyven kiló a súlyom alatt bizony még ez a padló is megroskad. Ajkaim szegletét felhúzva fordul fintorba az arcom a nyikorgás hallatán.
- Mi volt ez? – hallom a félős női hangot. Még egy lépést teszek.
- Amikor a papok rájöttek, hogy esélytelen harcolniuk ellenük, akkor úgy döntöttek, hogy az itteni bagázsra zárják az ajtót. A vámpírok és a boszorkányok egyaránt nem bírják a tüzet ezért úgy döntöttek, hogy rájuk gyújtják a házat. Az itt megégett elfajzott emberek lelkei kísértenek a mai napig. A házat mágia védi, úgy tartják, azért nem tudott leégni.
- Ez marhaság, ki hallott már ilyenről? – legyint a harmadik tag én pedig halkan próbálok leosonni az emeletről. Nem értem sokszor az embereket, hogy mi veszi őket rá, hogy ilyen helyekre jöjjenek. Persze én egyértelmű vagyok, még nekem is kell valahol laknom. No de honnan veszik ezeket a marhaságokat.
Ahogy haladok le, úgy meséli tovább a bajkeverő a történetet, észre sem veszik, hogy az árnyékba húzódok be. Nincs nehéz dolgom, folyton sötétbe járkálok, még a hajam is feketébb a legsötétebb éjszakánál is. Bőröm fehérsége buktathatna csak le.
Nem kell kilesnem, hogy tudjam merre található a nem is olyan régen használt kandalló. Az áram nincs bevezetve a házba, s azért én sem fagyhatok halálra. Becsukom égszínkék szemeimet és erősen koncentrálok. Nincsen nagy hatalmam, de apró trükkökre még így is képes vagyok.
Alig telik el pár pillanat s hallom a női sikoltást. Narancsos fény veszi körbe az egykori nappalit, a falra árnyak vetülnek. A sikoly mellé csak egy apró szitkozódás hallatszódik. Sietve hagynák el a házat. Mellettem araszolnának el, de a sötétből ekkor lépek elő.
- A sátán gyermekein nem fog  a tűz – változtatom meg hangomat pár oktávval mélyebbre, rájátszva orosz vénámra. Azt a reakciót kapom, melyet vártam: üvegtörő sikoltás, rémült tekintet. Oh, és mintha valaki egy galambot is eleresztett volna.
Futva menekülnek ki a házból én pedig utánuk nevetek, ördögi hangon, s ezt a színjátszást még akkor is folytatom, amikor már hetedhét bokron túljárnak.
Csípőig lengnek ki lábaim, ahogy körbejárom a szobát, ajkaimmal cuppantok egyet s kezeimet is összecsapom.
- És akkor Tasy most mit csinálsz?- nézek körbe tanácstalanul.
Újra itt vagyok egyedül a kikötői résztől nem messze. Régi elhagyatott ház, nem jár már ide senki, ezért is laktam be. Átmenetileg ez is megteszi.
A kandallóval szembeni roskadt egykoron piros színű, most már lazacszínnek sem csúfolnám kanapéra huppanok le és mély sóhajt veszek. Hirtelen és színpadiasan dőlök hátra, kezeimet átvetem a párnán és az omladozó vakolatot nézem.
Telefonom számlapjára nézek, lassan lemerül. A sarokban heverő dobozkra meredek. Van még benne pár külső akkumlátor, egy-kettő tán nem fog Dimitrinek hiányozni.
- Dimitri! –csapok a homlokomra, majd mint aki eszét vesztette pattanok fel a kanapéról. Teljesen kiment a fejemből a kuzinommal való találkozás. Égő kandallóval hagyom hátra a házat, hogy a nyakamba vegyem az elbűvölt várost.  
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
46
Belépett :
2016. Nov. 29.
Age :
32
Tartózkodási hely :
La Rochelle
Munka :
Atomenergetikai mérnök
Play-By :
Amanda Seyfried
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Natasya Elaksava   Szer. Dec. 21, 2016 10:24 pmElfogadva!


Én személy szerint jót nevettem a végkifejleten. Bár a tolvajlás nem szép dolog, de amint megmutattad nekünk, megvannak a szórakoztató kis nüanszai is. Nem is tartanálak fel egy pillanatra sem!

Érezd jól magad nálunk La Rochelle-ben!

avatarfoglalótitulusfoglaló
Vissza az elejére Go down
 

Natasya Elaksava

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: Boszorkányok-