Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
hozzászólások

Silhouette FRPG
Vendég Pént. Márc. 02, 2018 9:32 pm

Játékostárs kereső
Moon Hansol
Szer. Feb. 28, 2018 7:32 pm

Avatar foglaló
Karolina Levasseur
Szer. Feb. 28, 2018 1:03 pm

Dark Side Heroes
William Armstrong
Kedd Feb. 27, 2018 8:33 pm

My sweet children
William Armstrong
Kedd Feb. 27, 2018 2:15 pm

Statisztika
Nők: 8
Férfiak: 8
Vének: 2
Alakváltók: 5
Vámpírok: 1
Emberek: 0
Boszik: 5
Vadászok: 2
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Feb. 13, 2018 8:08 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Witch and fox - Ruru & Suoh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
5
Belépett :
2016. Dec. 24.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Witch and fox - Ruru & Suoh   Vas. Jan. 15, 2017 12:05 am

Ruru & Suoh

Witchy witch

Heverek a közös lakásunkban ahová be kellett költöznöm, mert hogy felbukkant életemben az a bizonyos boszorkány, akinek én vagyok az ereje kulcsa, és nem volt mit tenni, kelletlen lakótársak lettünk. Ejj, milyen jó volt amikor nem itt laktam, hanem a magam kis zugában, egy külvárosi olcsó kis garzonban. Most meg itt vagyok, és a plafont bámulva fújom ki a füstöt és nem foglalkozom a társam szitkozódásával, ami a rendetlenséget illeti amit hagyok. Ő akarta hogy cuccoljak hozzá, hát viselje el a következményeit is. Hasamon a jegyzettömböm és a kanapé mellé lelógó kezemben egy ceruza, éppen dalt írok, vagyis nagyon ezen próbálkozom, de éppen nem haladok semerre.
- Ruruuuuu, meddig akarsz még a varázskönyveddel baszakodni? Éhes vagyok, csinálsz valamit vagy menjek el valahová pizzázni? - szólalok meg baromi kedvesen, de már megszokhatta hogy ilyen vagyok mindig, és nem igen foglalkoztatnak a dolgai, az hogy boszorkány, vagy hogy jóba kéne lennünk. Abban vagyunk, mármint azt hiszem abban. Lustán felülök a kanapén és lefirkantok még két sort az új dalomhoz és ránézek arra a csinos pofikájára. Elismerem hogy jól néz ki de ennyiben ki is merülnek az erényei. Jah, meg jó szakács.
- Na? Megszólalsz még ma boszikám? Vagy némaságot fogadtál végre valahára? - cukkolom kicsit mert ez is olyan mindennapos.

With love and late  | Horizon |  
©
Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
5
Belépett :
2016. Dec. 25.
Play-By :
Hiroki Moriuchi
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Witch and fox - Ruru & Suoh   Vas. Jan. 15, 2017 1:12 am


Még mindig nem megy neki. Akárhogy próbálkozik nem sikerül meg gyújtania varázsige nélkül azt a nyamvadt gyertyát. Már némi lángocska fel-fel tűnik, de csak alig pár másodpercre. Szívesen menne a fogadott nővérét zargatni, de tudja, hogy ezzel nem lesz okosabb, mert úgy is csak ugyanazt a választ kapná, mint mindig. Így inkább kézbe vette azt a nagy vaskos könyvet, amiben benne van a fél élete –vagy legalább is neki azt mondták- és neki látott keresgélni. Hátha van egy olyan sor, amit eddig mindig kihagyott, amiben benne lenne egy kulcsszó, ami segítene rajta. De eddig semmi, így inkább neki látott a következő kihívást is keresni, valami könnyebbet, hogy legyen végre sikerélménye is. De drága rókája –mert, hogy közben talált magának egy alakváltót is - szereti megpiszkálni olvasása közepette. Pedig végre talált végre valami érdekeset is. Nem akarja abba hagyni ezt az apró bekezdést és mutató ujját feltartva mutatja a másiknak, hogy várjon még egy kicsit.
Mivel örült, hogy megtalálta és gondolta, hogy kényelmesebb lenne, felvetette az összeköltözést ötletét, amibe Suoh kicsit nehezen, de bele ment. Azóta néha átkozza azt a napot, hogy ő ilyet, mert kérdezni tőle. Nem elég, hogy miatta folyton füst szag van, még rendetlenség is. Mintha bejárónőnek nézné. Egész nap nem csinál semmi hasznosat, csak döglik, firkálgat és nyafog, hogy éhes, mint ahogyan most is teszi.
Nem bír várni két percig se, nehogy már a szöveg végére érjen a szőke. Kicsit unja is, már néha. Tudtával egy felnőtt férfit fogadott be és nem pedig egy tinit. –Ajh, nyughass már! Persze csinálom, mindjárt csak ülj már meg párpercig! Örülhetnél, hogy most nem gyújtogatok, hanem csak olvasok. – fújja fel, aranyos kis kölykös képét, mert igazából nem tud semmi komolyat csinálni vele. Vagyis tudna, csak akkor hát vagy kitörne egy kisebb háború közöttük, vagy rosszabb esetben úgy ott hagyná, mint a sicc. Azt viszont nem akarja, mert hát hiába bosszantó, de szüksége van még rá.
Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
5
Belépett :
2016. Dec. 24.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Witch and fox - Ruru & Suoh   Vas. Jan. 22, 2017 7:28 pm

Ruru & Suoh

Farkas farkas, ki a házból....

Kényszeredett lakótárs, hiszen nekem nem lenne igazán szükségem rá, de neki meg igen és mivel hétvége van, még munka sincs, amivel el tudnám ütni az időt, és a dalszerzés is jelenleg parlagon hever, mert egyszerűen nem jut eszembe semmi olyan, amit leírhatnék és még értelmes is lenne. Szemem sarkából inkább Rurut figyelem, ahogy elmélyed valami boszis tanulmányban, ahogy mostanában szokott. Mondjuk nem mintha zavarna, de attól még kajás vagyok és ő jobban főz mint én. Felkelek, és mezítláb ahogy vagyok, szakadt farmerben és atlétában odasétálok mögé és hátulról ölelem át ahogy a feje tetejére támasztom az állam. Belenézek a könyvébe is ahogy ő is olvas.
- Szóval, ezek az izék fontosabbak mint én. Értékelem hogy nem gyújtogatsz, de ha éhen halok miattad akkor baszhatod az alakváltó társad erőt ad nevű szöveget - vigyorodom el, ahogy a fülét piszkálom, tudom hogy szereti és ha már egyszer rávettem magam hogy idejöjjek akkor miért ne?
- Különben szavad nem lehet, egész délelőtt nyugton hevertem, meg se nyikkantam ha nem vetted volna észre - morgolódom, még mindig rajta támaszkodva.

With love and late | Horizon |
©
Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
5
Belépett :
2016. Dec. 25.
Play-By :
Hiroki Moriuchi
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Witch and fox - Ruru & Suoh   Vas. Jan. 29, 2017 4:24 pm


To: Suoh
WORDS
SONG
A barátszerzéssel mindig is voltak gondjai, hiszen be kell vallani, kissé furcsa gyerek. Erre most kapott egy lakótársat. Részben örül is neki és részben nem. Mer hát ez egészen jól is jönne neki, mert végre nem magában kell beszélnie, de… annyira mások. Két különb világ és nem is érti, hogy miért pont nekik kell egymáshoz tartozniuk. Valahogy néha kezdi kellemetlenül érezni magát a másik társaságában.
Mondjuk úgy, hogy Shizuya nincs szokva az emberi érintkezésekhez és emiatt nem kicsit szokta meglepni őt Suoh. Mint ahogyan most is. Látszik rajta, ahogy meglepődött az öleléstől, hiszen ijedtében még ugrott is egy aprót. –Igen, vagy is részben. Mármint… - pontosan nem is tudja, mit feleljen erre, hogy jó legyen.  –Jó, ma-majd mindjárt csi-csinálok valamit. – remeg meg a fülpiszkálásra. Nem tehet róla, de igen érzékeny terület és még a legkisebb simításra is képes végig szaladni rajta a hideg. –Jó, persze. Hálás is vagyok érte csak… várhattál volna még vagy két percet. – sóhajt föl, majd megjelölve, hogy hol hagyta abba csukja be a nehéz, vaskos könyvet. –Mit szeretnél? – pislog fel rá cukin és örül, hogy ha másra nem is, de erre jó.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


Tárgy: Re: Witch and fox - Ruru & Suoh   


Vissza az elejére Go down
 

Witch and fox - Ruru & Suoh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: La Rochelle városa :: Lakónegyed :: Shizuya lakás-