Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
hozzászólások

Silhouette FRPG
Vendég Pént. Márc. 02, 2018 9:32 pm

Játékostárs kereső
Moon Hansol
Szer. Feb. 28, 2018 7:32 pm

Avatar foglaló
Karolina Levasseur
Szer. Feb. 28, 2018 1:03 pm

Dark Side Heroes
William Armstrong
Kedd Feb. 27, 2018 8:33 pm

My sweet children
William Armstrong
Kedd Feb. 27, 2018 2:15 pm

Statisztika
Nők: 8
Férfiak: 8
Vének: 2
Alakváltók: 5
Vámpírok: 1
Emberek: 0
Boszik: 5
Vadászok: 2
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Feb. 13, 2018 8:08 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Alakváltók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
28
Belépett :
2016. Jul. 18.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Alakváltók   Hétf. Aug. 15, 2016 9:10 amAz alakváltók csoportja

Ahol minden elkezdődött

Eredetük

Nem olyan ősi lények, mint a boszorkányok vagy vámpírok. Sőt, maguk a boszorkányok átkának köszönhető, hogy egyáltalán léteznek. A hiedelem szerint, volt egy boszorkány férfi, aki beleszeretett egy férjes nőbe, még valamikor az 1500-as években. Próbálta titkolni érzéseit, de olyan hatalmas szerelem élt benne, hogy egy idő után, nem bírta kordában tartani. Ezért udvarlásba kezdett, amit a nő, természetesen elutasított eleinte, de aztán szintén vonzódni kezdett a boszorkányhoz.
Megbeszélték hát, hogy férjét kiiktatva elszöknek ők ketten, és ehhez a férfi erejére volt szükség. Nem akarták megölni, helyette egy másik testbe költöztetni, mint például egy kutyáéba. Ám a varázslat rosszul sült el. Az asszony meghalt, a férje kutyaként élt tovább, de a boszorkány mellett, hiszen annak minden ereje a kutyába szállt. Így kezdődött hát az alakváltók élete.

Általános jellemzőik

Ne olyan alakváltókat képzelj el, mint a filmekben, hogy hatalmas bestiákká képesek átalakulni, és csodahatalmuk van. A mieink csupán felveszik egy állat külsejét, ami lehet bármilyen vadon élő, vagy háziállat. Vagyis ezek közül, csupán egyet. Általában az illető jelleme határozza meg, milyen alakot is ölt fel.
Körülbelül az ember tizenharmadik (13.) születésnapjáig változik át először, ami azt jelenti, hogy amint éjfélt üt az óra azon a napon, és nem öltött fel más alakot, akkor soha többé nem lesz rá képes.

Ezeknek az alakváltóknak fő céljuk, hogy megtalálják boszorkánytársaikat, hogy aztán a segítségükre legyenek. Egyfajta hordozók, akik magukban hordozzák a mágiát, amit aztán megosztanak leendő varázstudó társukkal. Összeköti őket a varázs, így már az első találkozás során tudják, hogy ők "egy pár". Általában az alakváltó a boszorkánytársával él, mint háziállata, hiszen a szerelmi kapcsolat tilos a két fél között, annak ellenére, hogy azonos nemű társak is vannak.

Ezek az alakváltók emberek, akik képesek felölteni egy állat külsejét, ezzel megörökölve annak "képességeit", amit emberi alakban is felhasználhat.
Részleges átalakulásra nem képesek!

Minden alakváltónak megvan a maga boszorkánypárja, mégis vannak olyanok, akik "magányosan" élnek. Vagy nem akarják megkeresni a boszorkányt, vagy egyszerűen nem találják. Mindkét lehetőség él, és pont az utóbbi miatt, La Rochelle boszorkányai, egy évben egyszer nagy találkozót hirdet szerte a világban alakváltók és boszorkányok számára, ezzel is elősegítve azt, hogy mindenki megtalálhassa a párját.
Ha egy alakváltónak nincs boszorkány párja, akkor ő éli életét, ahogy szeretné, viszont, ha egy boszorkány nem találja meg az alakváltóját, akkor az ereje is alapszinten mozog.

Szaporodás, átváltoztatás

Képesek a szaporodásra, de ez még nem azt jelenti, hogy a gyerekeik mind alakváltók lesznek. Sőt, azok az alakváltók, akik elkötelezik magukat egy boszorkány mellett, ritkán házasodik, hiszen a boszorkány mellett van a nap huszonnégy órájában, hacsak közös megegyezés alapján, máshogy nem döntenek.
Bármelyik emberből lehet alakváltó mindaddig, míg be nem tölti a tizenharmadik életévét. Így lehetséges, hogy vannak olyanok, akik azt sem tudják, miért képes erre, vagy egyáltalán mit is kellene ezzel tennie.

Vének boszorkányai mellett élő alakvltók:
Jeesie Woods
Aaron Le Beau


Halandó lények!


Vissza az elejére Go down
http://larochelle.hungarianforum.com
 

Alakváltók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Ismerd meg a világunk :: Fajok leírásai-