Belépés
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
hozzászólások
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

World of Shadowhunters
Vendég Csüt. Júl. 27, 2017 2:07 pm

Shadowhunters FRPG
Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 9:51 am

Silhouette FRPG
Vendég Szomb. Május 27, 2017 12:05 pm

Fabletown FRPG
Lydian Dupont
Hétf. Május 01, 2017 3:50 pm

Marvel-Universe Frpg
Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:20 am

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Statisztika
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nők: 23
Férfiak: 14
Vének: 1
Alakváltók: 13
Vámpírok: 4
Emberek: 3
Boszik: 8
Vadászok: 8
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Ki van itt?
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Szomb. Dec. 03, 2016 4:21 pm-kor volt itt.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Share | 
 

 Revrik O'Connor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
7
Belépett :
2016. Nov. 29.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Revrik O'Connor   Szer. Nov. 30, 2016 3:25 pmRevrik O'Connor

Titulus, ha van
nev

becenév
Rev
kor
25
csoport
Boszorkány
rang
-
társ
Miléna
felvett alak az alakváltóknál
-
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Ha azt hinnéd hogy egyszerű eset vagyok, hát nagyon tévedsz, kicsit sem vagyok az, de szerintem elég ha csak rám nézel nem? Olyannak láthatsz, akitől anyád óvni szokott, hogy ne keveredj velük egy társaságba, és hát mit tagadjam, ez vagyok én. Kicsit szétszórt, kicsit agresszív (persze ha nincs meg  napi pia és a drog olykor) és enyhe függőségem van, de ezt még önmagam előtt is tagadom. Én nem függök. Csak... néha szükségem van egy kis plusszra.
Alapvetően nem vagyok egy stabil jellem, elég gyakran váltogatom a nézőpontomat, viszont vannak elveim. Igaz hogy kevés, és némiképp szalonképtelen is, de vannak, amikhez mindig tartom magam, még a legjobb trip-em közben is. Már amennyire képes vagyok. Annak ellenére, hogy nem vagyok egy minta állampolgár, nagy szám van és eléggé mocskos is, de hát nem kötelező velem szóba állni, tényleg nem, el is lehet menni. Szeretek festeni, ez valahogy megnyugtat, és egy kis időre képes kiűzni a fejemből a démonokat. Kitartónak nem nevezném magam, viszont ha elég tesznek egy célt, és kellő motivációt, akkor megcsinálom. Csak így. Nem tudsz kiigazodni rajtam mi? Hát én se magamon. Kevés dolgot nevezek fontosnak az életemben, a festőszettemen és a kamerámon kívül, amivel a remek paparazzi képeket lövöm, nem sok minden van, talán az a nő. Aki fontos nekem. Alapvetően nem igen kötődöm emberekhez, megismerkedek velük, elvagyunk egy ideig, aztán tovább mennek, vagy én megyek tovább, teljesen mindegy, de Ő (Miléna) már egy ideje állandó. És nem értem miért, mit akar tőlem, mit lát bennem. De foglalkozik velem, és általában megihlet, egyfajta őrangyal is lehetne vagy múzsa, vagy nem tudom minek nevezik az ilyesmit, de a lényeg hogy itt van, eljön, velem van, és próbál kirúgdosni a masszívan önpusztító életmódomból.
Amit nem sokan tudnak rólam, sőt talán senki, vagy csak nem akarnak ezzel foglalkozni, én is ember vagyok, és olykor vágyom arra, hogy valaki csak úgy szimplán foglalkozzon velem, mosolyogjon, vagy simogassa meg a hajam, amikor magamhoz térek. Valakire, akihez hozzá simulhatok, ha félek, és agyon nyom a világ, ha minden gondjával rám szakad, és gyenge vagyok elviselni.
Én csak életet kérek.  

Két piercing, egy az orromban, egy az ajkamban, és számtalan tetoválás. Akad a két karomon, az oldalamon, a nyakamon, a mellkasom több is, a kézfejemen és még az ujjamon is egy misfits fej. Fülbevalóm is van, két két lyuk a fülemben de nem mindig hordok ilyesmit. Általában csak a jobb fülemben lóg valami. Éljen az asszimmetria.
Szeretem: Az esőt, festeni, inni, drogozni, fotózni, heverni a parkban, cigizni, szárnyalni
Utálom: mexikói kaja, gomba, a hatvan fokot napszemcsi nélkül, azt ha nincs semmi ihletem, az idegesítő 30as kopasz fazonokat akik mindenhol ott vannak, a túlszolizott szőke pcsákat és a telet.

***

Úgy baromira nincs ám kedvem megmoccanni, és a meleg fekete fehér takaróm alól szuggerálom a telefont az éjjeliszekrényen hogy némuljon már el, mert semmi kedvem kinyúlni érte de csak zajong az a nyomorult. Végül megnézem mi van és felveszem a kagylót.
- Hallo!
_ ....
- Na mi van már ba*d meg?! - kérdezem de továbbra is semmi, mire ráfókuszálok és rájövök hogy ez nem hívás volt, hanem egy ébresztő az ötből. Mert holnap dolgoznom kell menni. Holnap, mi már, szóval ma kell mennem, és ehhez felkelni. Látszik hogy még alszanak a gondolataim. Szóval valamiféle alternatív fotós vagyok, és megbeszéltem egy két alakkal hogy lövök pár stúdiós képet meg párat odakint és ehhez mérten most fel kell kelnem. Már most utálom az egészet, mert kibeba*ott hajnali kilenc óra van! Kilenc!
Nyögve fordulok ki az ágyból hogy kávézzam és rágyújtsak, enélkül nem indulhat a nap, és még valami szendvicsfélét is csinálok magamnak hogy valami kaja is legyen bennem, majd menet közben a városban kajálok valami rendeset is. A következő a kihívás amit vegyek fel kérdése, a fekete, a fekete alapon fekete vagy a sima fekete cuccaim közül. Végül egy szaggatott térdű nadrágot veszek fel, könnyű bakanccsal és egy fekete atlétával amire egy inget is húzok hogy nézzen már ki valahogy, és oldalamra akasztom a nadrágláncot is hadd zörögjön. Ezzel késznek is nyilvánítom magam. Ezután bevágódom a kocsimba ami nem mostani de azért elég modern és elszáguldok a helyszínig, mert a lassú hajtás fogalmát még hírből sem ismerem, és kizuhanok szinte hogy időre beérjek, de odaérek. Erre is olyan kényes vagyok hogy ha én oda tudok valahová érni akkor tudja megtenni más is. 5 percnél többet nem vagyok hajlandó várni senkire. Egy cigit még elszívok és elindítom a napot.... akkor hajrá. Este legalább koncert lesz és lelazulhatok... mert még a boszorkányok is járnak ilyen helyekre.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
31
Belépett :
2016. Aug. 30.
Tartózkodási hely :
La Rochelle
Munka :
pultos
Play-By :
taylor marie hill
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Revrik O'Connor   Vas. Dec. 04, 2016 7:37 am


ELFOGADVA!!!

Nem is számítottam másra. Tökéletes, idegesítő és tapló, ami nagyon is imádni való így első olvasásra. Milena felkötheti a gatyáját, ha már a sors volt olyan kegyetlen és egymás mellé parancsolta őket.

Karakter elfogadva, így más dolgod sincs, mint foglalózni, és irány a játéktér!

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


Milena N. Lebeau
Vissza az elejére Go down
 

Revrik O'Connor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: Boszorkányok-