Belépés
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
hozzászólások
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

World of Shadowhunters
Vendég Csüt. Júl. 27, 2017 2:07 pm

Shadowhunters FRPG
Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 9:51 am

Silhouette FRPG
Vendég Szomb. Május 27, 2017 12:05 pm

Fabletown FRPG
Lydian Dupont
Hétf. Május 01, 2017 3:50 pm

Marvel-Universe Frpg
Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:20 am

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Statisztika
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nők: 23
Férfiak: 14
Vének: 1
Alakváltók: 13
Vámpírok: 4
Emberek: 3
Boszik: 8
Vadászok: 8
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Ki van itt?
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Szomb. Dec. 03, 2016 4:21 pm-kor volt itt.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Share | 
 

 blanche winslow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
21
Belépett :
2016. Dec. 03.
Tartózkodási hely :
✖ L A rochelle
Munka :
✖ barista
Play-By :
✖ madelaine petsch
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: blanche winslow   Szomb. Dec. 03, 2016 6:48 pmBlanche Winslow

-
nev
Blanche Winslow
becenév
Blanche?
kor
24
csoport
alakváltó
rang
-
társ
még nem találtam meg
felvett alak az alakváltóknál
róka
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Az élet sosem azt rakja eléd, amire vágysz, mert szemét, pofátlan, és kiakar veled baszni. Nem szép ez a szó, tudom, de máshogy nem igazán lehet ezt kifejezni, mert nincsenek arra szebb szavak, hogy akkor csesz ki veled igazán, amikor nagyon nem kellene. Ez pont így történt velem is, tízéves koromban minden jó volt, a szüleim boldogan éltek, a nap is fényesebben ragyogott, vagy én legalábbis ezt hittem, pedig tudom, hogy nem lehet fényesebb. A szülinapomon hatalmas bulit csaptak a szüleim, volt ugrálóváram is, meg minden, amit egy ilyen kis tízéves lány szeretne. Sok barátom volt, akik mind eljöttek, de én mégsem voltam ott velük. Eleinte ez senkit sem zavart, hiszen kislány voltam, kis hólyaggal, biztosan csak pisilni mentem. Utána, arra gondoltak, hogy sütizni, hiszen az finom, csokis, és nincs kint, csak bent a házban. De egy óra után azért feltűnt nekik, hogy a hiperaktív lány, aki annyira akarta az ugrálóvárat, nincs ott bent. Talán csak ez lett gyanús nekik, és ezért kerestek meg, de bár ne tették volna. A lakásban nem a lányukba futottak, vagyis nem olyan formában, ahogy akarták volna. Egy fiatal róka nézett velük szembe, ők pedig elakartak kergetni engem, állatmenhelyt hívtak, de mire azok kiértek csak engem találtak. Őrültnek találták a szüleimet, orvoshoz kellett járniuk, de végül hallucinációnak fogták fel a sok stressz miatt. Nem a rókát, hanem azt, hogy én voltam a róka.
Azután kicsit másabb lettem, a barátaim nagy részét elvesztettem, mintha tudtak volna arról, hogy mi történt velem, pedig nem tudhattak, még én magam sem értettem a dolgot. Próbáltam teljesen átlagosan élni az életem, de az emberek nagy része úgy került el, mintha leprás lennék, így én is máshogy kezdtem hozzájuk állni. Nem érdekelt ki kicsoda, ha bunkó volt, bunkó voltam, hamar befordultam, és magamnak valóvá váltam, és ez a mai napig megmaradt bennem. Nem tudok megbízni az emberekben, képtelen vagyok bárkibe is bizalmat fektetni, mert sokszor próbáltam, aztán pofára estem. Nem jó érzés pedig az, sőt borzasztó dolog, így inkább kihagynám.
Mikor a szüleimnek én naiv elmondtam, hogy mi is történik a testemmel orvoshoz vittek. A pszichológus kimagyarázta azzal, hogy túl jó a fantáziám, majd kinövöm ezt, és megváltoznak a dolgok. Mikor már senkinek sem beszéltem az átváltozásról, hogy a hallásom, és a szaglásom jobb, gyorsabban gyógyulnak a sebeim, akkor azt mondta a doki, hogy kinőttem belőle. Persze, ez nem olyan mint az epilepszia, vagy az asztma, ezt nem lehet kinőni, ez van, és életem végéig kísérteni fog, ebben biztos vagyok.
A gimit pont úgy vittem végig, mint az általánost, magamban, csak harmadik évemben lett egy-két barátom, vagyis olyan személyek, akiket merek annak nevezni, de ez nem jelenti azt, hogy tényleg azok is voltak. Számomra egy csöppet képlékeny, hogy ki barát és ki nem. Akivel tudok tárgyalni, és mondhatjuk azt, hogy jóban vagyunk az már nekem barát. Ez még azt viszont nem jelenti, hogy feltétel nélkül bízok abban a személyben, csak azt, hogy talán elmondok neki dolgokat, amiket másoknak nem. A gimi után elvégeztem egy szakmát, és jelenleg, mint barista dolgozok, nem nehéz munka, nem is keres túl jól, de legalább úgy érzem, hogy normális vagyok, hogy van egy rendes életem, amit nem vehet el tőlem senki sem. Nem tudom, hogy ez meddig marad így, de most pozitívan nézek a jövőbe, pedig sosem voltam túl pozitív.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣A hozzászólást Blanche Winslow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 02, 2017 6:24 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
10
Belépett :
2016. Aug. 15.
Play-By :
Sara Fabel
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: blanche winslow   Vas. Dec. 04, 2016 1:14 am


ELFOGADVA!

Nem jó, sosem jó dolog ha nem számíthatsz a szüleidre. Viszont jegyezd meg jól: rokonainkat a sors adja, barátainkat mi választjuk! Élj vele. Újabb alakváltó színesítheti oldalunkat. Foglalózz és menj játszani Smile

Érezd jól magad nálunk La Rochelle-ben!

avatarfoglaló ♣️ titulusfoglaló
Vissza az elejére Go down
 

blanche winslow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: alakváltók-