Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
hozzászólások

Silhouette FRPG
Vendég Pént. Márc. 02, 2018 9:32 pm

Játékostárs kereső
Moon Hansol
Szer. Feb. 28, 2018 7:32 pm

Avatar foglaló
Karolina Levasseur
Szer. Feb. 28, 2018 1:03 pm

Dark Side Heroes
William Armstrong
Kedd Feb. 27, 2018 8:33 pm

My sweet children
William Armstrong
Kedd Feb. 27, 2018 2:15 pm

Statisztika
Nők: 8
Férfiak: 8
Vének: 2
Alakváltók: 5
Vámpírok: 1
Emberek: 0
Boszik: 5
Vadászok: 2
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Feb. 13, 2018 8:08 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
28
Belépett :
2016. Jul. 18.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Szabályzat   Szomb. Júl. 30, 2016 1:14 pmAz oldal szabályai

A változtatás joga fenntartva

Mint minden más, hasonló oldalon, nálunk is él pár szabály, ami elengedhetetlen az oldalon való játékhoz. Ezek be nem tartását, avagy súlyos megszegését akár még törléssel is büntethetjük.


Regisztráció és karakteralkotás

1. Regisztráció előtt, olvass el mindent, ami fontos lehet ahhoz, hogy karaktert alkoss! Ha valami ütközik az elképzelésiddel, azt megbeszélheted valamelyik adminnal, így elkerülhetőek a félreértések és esetleges sértődések.
Ha nem áll a vezetőség szándékában változtatni a helyzeten, akkor így regisztráció nélkül elhagyható az oldal és nem árválkodik egyetlen karakter sem.

2. A karakter származásához függő nevet válasz, ami két illetve több tagból álljon. A cicuka32 és hasonló nevek emailcímnek elmennek. Ha egy ilyennel regisztrálsz, az azonnali törléssel jár, hacsak nem értesíted az egyik admint a névváltoztatásról.

3. Regisztrált karaktered illeszkedjen a világunkhoz. Az avatar 200x320-as legyen. Nem megengedett a manga és az egyéb rajzolt kép, mindenféleképpen valós személyt ábrázoljon.
Az avatart csakis elkészült karakterlappal lehet lefoglalni, így ha két személy is beregisztrál ugyanazzal az arccal, akkor bizony a gyorsaságon múlik, melyiküké lesz.
Ha lehet, mind az avataron, mind az aláíráson kerüld az obszcén szöveget. Ha ilyet találunk, törölni fogjuk és a tulajdonost figyelmeztetésben részesítjük!

4. A karakterlap elkészítésére két hetet kaptok. Ha a megadott idő nem elég, értesítsétek az egyik vezetőt. Amennyiben ez nem történik meg, figyelmeztető üzenetet küldünk, és ha arra sem reagálsz, a regisztrációdat töröljük.
Ha készen vagy a karaktereddel azt jelezd az adminoknak a gyorsabb elbírálás végett!

Játék a játéktéren

1. Csakis a sikeres elbírálás után kezdhetsz játékba!
Mivel ez egy társasjáték, tartsd észben, hogy:
♣Ne mozgasd mások karakterét!
♣Figyelj oda, mit ír!
♣Ne ölj!

2. Ha játékba kezdenél, nyiss egy topicot a saját és társad nevével, esetleg egy tetszőleges címmel. Az első játék kezdetekor tüntessétek fel a helyszínt is.
Obszcén tartalom és a káromkodás megfelelő szerepjáték, valamint megfogalmazás mellett engedélyezett.
Nincs szószám korlát, de azért ne két soros reagokat írjatok, hiszen arra elég nehéz válaszolni. Sokkal élvezetesebb a játék, ha leírod a karaktered érzéseit, gesztusait is.

3. A fórumon nem tiltott a felnőtt tartalmú játékok kijátszása, de mindenféleképpen jelezd ezt a játék elején! Ha lehetséges, próbáljátok meg ízlésesen megírni ezeket.

4. Nyugodtan hozhattok multikaraktert is. Ennek mennyiségét nem szabjuk meg, de amint látjuk, hogy az egyik el van hanyagolva, figyelmeztetésben részesítjük a megalkotót. Ha úgy döntesz, hozol egy multikaraktert, akkor azt jelezd az adminok felé is! És ha lehet, ügyelj a férfi-nő arányra is.

Chat és Chatdoboz

1. Az oldalon két chat található, egy belső és egy külső. A külső nem a hirdetéseknek van, hanem a vendégeknek, akik az oldalról érdeklődnek. Emellett ott jelezheted a társadnak, ha elkészültél a reagoddal, vagy egy gyors bejelentést tennél.

2. Mindkét chatre érvényes, hogy kerüljétek a nem kívánt hangnemet és az obszcén szövegeket. Amennyiben ez előfordul, akkor azt azonnal kitiltjuk!

3. A belső chaten megengedett a játék is, de ügyeljünk oda, hogy azért a játékteret ne hanyagoljuk el. Amennyiben valaki egy hónap eltelte alatt nem reagál egy adott karakterrel, de a chaten igenis játszik, akkor a karakter ki lesz tiltva a chatről amíg az adminok úgy nem látják, hogy visszatérhet. Amíg súrolja az ízlés határát a játék, bármi kijátszható, de ügyeljetek oda mások igényeire is.    


Egyéb fontos dolgok

1. Ha valakivel valamilyen probléma adódik, és úgy érzed hiába szólsz az adott illetőnek, akkor nem kereszteshadjáratot indítunk, hanem szólsz az egyik (általad legszimpibbnek talált) adminnak, és utánajárunk az ügynek.

2. A leírt reagokért egyedül csak és kizárólagosan az adott user felel, így annak tartalmáért az adminok felelősséget nem vállalnak. Amennyiben az rasszista, sértő vagy egyéb módon ellene van a jó ízlésnek, azt azonnal törölni fogjuk!

3. Az oldalon él a szerzői jogok védelme, így kérjük ne lopjatok el semmit, hiszen ha szépen kéritek, akkor valószínűleg nem fogjuk megtagadni a segítséget tőletek.

A staff 5 parancsolata

1. A staff a játékosokért van és nem ellenük, illetve mindenki vegye figyelembe, ők is csak emberek, ők is hibázhatnak, de ha kulturáltan jelzik a játékosok, akkor ők is tudják azt mondani, „bocsánat, tévedtem!”

2. A staff tagok nem élnek vissza helyzetükkel! Ha ez mégis megtörténne, az felfüggesztéssel jár bizonytalan időre. Ha pedig többször megtörténik lefokozással.

3. A játékosoknak jogukban áll jelenteni, ha az egyik admin, vagy moderátor nem veszi figyelembe az oldal leírásait, szabályzatát és saját feje után alkot.

4. A staff tagjainak kötelességük segíteni a játékosokat minden téren. Legyen az probléma egy másik játékossal, vagy a játékmenetben felmerülő hiba.

5. A staff egyik tagja sem megy azonnal a saját feje után. Bármilyen ötlete is van, ami az oldallal kapcsolatos és szeretné, ha az érvénybe is lépjen, azt mindenekelőtt ossza meg a többi taggal is! Ha pedig valamiben nem biztos, kérdezzen, ne pedig a semmibe beszéljen!

A regisztrációval elfogadod a szabályainkat! A szabályzat nem ismerése nem ment fel a felelősség alól! A szabályszegéseket szankcionálni fogjuk annak megfelelően!

A staff
Vissza az elejére Go down
http://larochelle.hungarianforum.com
 

Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Ismerd meg a világunk :: Fontos tudnivalók-