Belépés
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
hozzászólások
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


Shadowhunters FRPG
Vendég Pént. Feb. 16, 2018 2:50 pm

Livin in New York
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 6:00 pm

Teen Wolf FRPG
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 5:55 pm

Chicago Guilty FRPG
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 5:48 pm

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Statisztika
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nők: 23
Férfiak: 14
Vének: 1
Alakváltók: 13
Vámpírok: 4
Emberek: 3
Boszik: 8
Vadászok: 8
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Ki van itt?
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Feb. 13, 2018 8:08 pm-kor volt itt.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Share | 
 

 Amélie Dussen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
3
Belépett :
2016. Dec. 04.
Age :
26
Tartózkodási hely :
La Rochelle
Play-By :
Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Amélie Dussen   Vas. Dec. 04, 2016 10:21 amAmélie Dussen

Titulus, ha van
nev
Amélie Dussen
becenév
Amy, Lie
kor
25
csoport
ember
rang
-
társ
-
felvett alak az alakváltóknál
-
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Ha az emberek rám néznek, akkor tudod mit látnak? Egy elkényeztetett libát. Csinálhatok bármit, nézhetek rájuk bármilyen tekintettel, a véleményük akkor sem változik. Már születésemkor elkönyveltek ennek, pedig akkor még semmit sem tudtam a világról. De gondolom így van mindenkinél, akinek a szülei a nyilvánosság előtt élik az életüket.
Édesanyám egy híres amerikai színésznő volt, akinek tehetségét világszerte elismerték és nem egy nemzetközi díjat is magáénak tudhatott. Alig volt huszonkét éves, mikor beleszeretett egy nála jó pár évvel idősebb, francia üzletemberbe. Majd ezek után a szokásos események követték egymást. Eljegyzés, házasság, majd szerelmük megpecsételése-képpen megszülettem én. Valóban igaz, hogy soha, semmit sem kellett nélkülöznöm, de a szívem mindig is a helyén volt. Éppen ezért tudott olyan mélyen érinteni egy rólam megjelenő cikk az ügyeletes szennymagazinban, ami csupa valótlan dolgot állított. De az embereknek mindegy, mi igaz és mi hazugság. Ha azt olvassák a lapokban vagy hallják a hírekben, hogy én egy tivornyáiról hírhedt, buta, önző fruska vagyok, akkor ezt is hiszik el. Bizonygathatnám az ellenkezőjét, de azt meg színjátéknak titulálnák, ezért inkább már nem is fecsérlem rájuk az időmet. Rendes, normális lány vagyok, még akkor is, ha ők ezt nem hiszik el.
Talán ez az ország mindössze egyszer érzett együtt velem, s talán csak abban a pillanatban láttak ugyanolyan embernek, mint amilyen a lakosság is volt. Ez az esemény változtatta meg gyökeresen az életemet...
Az amerikai barátaimnál töltöttem egy kis időt, amolyan ünneplés gyanánt, hogy pszichológia szakon lediplomáztam. Amikor viszont hazaértem, egy üres ház fogadott. A szüleim sehol sem voltak, s elérni sem lehetett őket. A rendőrség eszeveszett nyomozásba kezdett, lezárta a házunkat, ahova én is csak pár holmimért mehettem vissza. Több hét eltelt, amikor már az egész ország a szüleimet kereste. Tehetetlennek éreztem magam. Akárhányszor megszólalt a telefonom, összerezzentem. Egyrészt imádkoztam, hogy anyáék hívjanak, másrészt rettegtem, hogy a rendőrség rossz hírrel keres. Aztán egy esős reggelen, mikor felébredtem, túlságosan nagy nyugalom ereszkedett a mellkasomra. Olyan volt, mintha elkábítottak volna, hogy ne érezzek semmilyen fájdalmat. Hazudnék, ha azt állítanám, nem esett jól. De aztán a következő percben megszólalt a telefonom.
Amikor közölték, hogy megtalálták a szüleim holttestét, lefagytam, megmerevedtem. Nem hittem el. Egészen addig, míg nem láttam a saját szemeimmel őket a fekete lepel alatt, addig reménykedtem. Ott és akkor viszont összetörtem.
Ennek már lassan egy éve, s azóta gyökeresen megváltoztam, a történtek túl nagy súlyban nyomták rá bélyegüket az életemre. De végül is várható volt, nem? Hiszen a szüleimen kívül senkim sem volt. Én pedig egyedül maradtam.
A cserfes, mosolygó, életet imádó lányból egy megkeseredett, szótlan, bosszúszomjas, mindig dühös nővé nőttem ki magam. A barátaimat elmartam magam mellől, párkapcsolatokba nem keveredem, egyszerűen élem az életemet. Reggel felkelek, munkába megyek, aztán munka után bevásárolok, hazaérve főzök, edzek, fürdök és alszok. Másnap ugyanez pepitában. Nem is élek igazából, csupán vegetálok. Mondanám, hogy reménykedek valami boldog befejezésben, hogy egyszer feltűnik egy herceg fehér lovon és minden rózsaszín lesz és bla bla bla. De nem hiszek ebben. Nem hiszem, hogy valaha is várna rám bárminemű boldogság. De már nem is érdekel.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
45
Belépett :
2016. Nov. 29.
Age :
32
Tartózkodási hely :
La Rochelle
Munka :
Atomenergetikai mérnök
Play-By :
Amanda Seyfried
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Amélie Dussen   Vas. Dec. 04, 2016 11:02 amElfogadva!


Ha a karakterem egy tanácsot tudna adni a tiédnek, akkor a monitor mögött ülő admin kedvenc játékából idézne. "Nincs sírás, míg nincs vége." A bosszú erős mozgatórugó, de nem feltétlenül a legjobb. De amíg minden nap felkelünk és megyünk tovább, addig van remény. Ugyanúgy vonatkozik ez arra is, hogy esetleg előkerüljenek a szüleid gyilkosai. De te maradj erős és menj foglalózni!

Érezd jól magad nálunk La Rochelle-ben!

avatarfoglalótitulusfoglaló
Vissza az elejére Go down
 

Amélie Dussen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: Emberek-