Belépés
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
hozzászólások
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


Shadowhunters FRPG
Vendég Pént. Feb. 16, 2018 2:50 pm

Livin in New York
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 6:00 pm

Teen Wolf FRPG
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 5:55 pm

Chicago Guilty FRPG
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 5:48 pm

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Statisztika
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nők: 23
Férfiak: 14
Vének: 1
Alakváltók: 13
Vámpírok: 4
Emberek: 3
Boszik: 8
Vadászok: 8
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Ki van itt?
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Feb. 13, 2018 8:08 pm-kor volt itt.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Share | 
 

 Lynn Mary Lee

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
3
Belépett :
2016. Dec. 04.
Play-By :
Soo Joo Park
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Lynn Mary Lee   Vas. Dec. 04, 2016 12:09 pmLynn Lee

Titulus, ha van
nev
Születési neve Lee Yeon-Hwa de
Amerikába emigrálásakor megváltoztatta Lynn Mary Lee-re.
becenév
Lynn
kor
672 év
csoport
Vámpírok
rang
-
társ
-
felvett alak az alakváltóknál
-
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


1364, Korjo (Koreai-félsziget)


Az éjszakai erdőt csak egy temetési máglya óriási lángjai világították be. Egész testem remegett amint körbenéztem a megvilágított területen. Testőrök és szolgálók hullái borították a környéket ameddig csak a szem ellátott a tűz fényében. A látvány megszédített és térdeim nem bírták már tovább a küzdelmet, a földre rogytam. A fejembe ezernyi kérdés hasított nyílként, megvoltam győződve arról, hogy ez az egész csak egy élethű rémálom. Nem emlékeztem, hogy hogyan kerültem oda ahol most vagyok de az egyetlen ésszerű magyarázat amivel elmém elő tudott állni, hogy valamilyen bódítószer hatása alatt hurcolhattak ide és egy király ellenes csoport végezhetett a szolgálókkal. De akkor én miért vagyok mégis életben? A palotát is megtámadhatták? Apám a király sorsa nem különösebben érdekelt, de anyámé és egyetlen bátyámé annál jobban. Nem ez nem lehetséges. Ráztam meg a fejemet elvetve a gondolatot. Ez csakis egy lidérces álom lehet. Az oldalamra feküdtem és karjaimat szorosan a lábaim köré kulcsoltam majd erősen behunytam a szememet és vártam, hogy felébredjek és vége legyen ennek az egésznek. Úgy éreztem, hogy a félelem és lassacskán már az őrület is kezd úrrá lenni rajtam. Nem akartam továbbra is látni a körülöttem lévő holtesteket, csak a palotába szerettem volna újra lenni.

Az állapotom okozta transzból órák után szakadtam ki, amikor is furcsa neszeket véltem hallani. Óvatosan felemelkedtem a hideg fűből fél testemmel és a fák közti sötétségbe meredtem ahonnan a neszek közeledtek. Úgy éreztem magamat, mint egy üldözött nyúl, idegesen kapkodtam a fejemet jobbra és balra menedék után kutatva. De már késő volt. Az árnyak közül egy sötét fekete ünnepi köntöst viselő fiatal férfi bukkant elő. Az arcán elégedett vigyorral nézett körbe a réten majd rám szegezte tekintetét.

- Úgy látom lekéstem a temetés utáni mókáról. – lépett oda az egyik őr holtestéhez majd vizsgálgatni kezdte. – Szép kis tömegmészárlás.

- Kérem, segítsen. - csuklott el a hangom amint próbáltam közelebb kúszni az ismeretlen férfihez.

- Sajnos nem tudok már kedvesem és nem is akarnék ezeken a szánalmas csőcseléken. – hangja érezhetően leplezetlen szánalommal volt tele, ahogyan közelebb lépett hozzám. Ijedten csúsztam hátrébb, de ő villámgyorsasággal megragadta a csuklómat és talpra állított. Még fel sem fogtam mi történt, de már a hátam mögött termett és kezét állam alá helyezve arra kényszerített, hogy újra nézzek körbe.

- Hát nem csodálatos? És mind ez a te műved. Nézz csak magadra.– szavaira kezeimet óvatosan felemeltem és a fehér ruhaujjam egészét vér borította.

- Ez nem lehetséges…
- motyogtam hisztérikusan magam elé.

- Ó és ez még csak a kezdet. – súgta a fülembe baljós hangon. – A király és birodalma a saját leánya által fog a porba zuhanni.

Napjaink, La Rochelle (Atlanti-partvidék)


Egyre jobban azon voltam, hogy kikapcsoljam érzékszerveimet és teljesen átadjam magamat a forró fürdő nyújtotta élvezeteknek. Karjaimat a kád szélére helyezve pihentem miközben a fürdőszobacsempét fixíroztam. Majd egy hirtelen gondolat által vezérelve behunytam szemeimet és lebuktam a víz alá.

Furcsa relaxációmból a vezetékes telefonom idegölő hangja zökkentet ki. A felszínre jöttem majd hajamat hátrasimítva szépen komfortosan kikászálódtam a kádból és felvettem köntösömet. Nem tudom, hogy pontosan mennyi időt is töltöttem víz alatt, de úgy éreztem magamat, mint akit kicseréltek. Magabiztos léptekkel tartottam a nappali felé, hogy fényt derítsek telefonálóm kilétére.

A kagylót felemelve egy több mint százötven éve nem halott hang ütötte meg a fülemet. Felesleges lett volna bemutatkoznia így is tudtam kiről van szó. Egész lényegre törően csak annyit mondott, hogy legyek a La Mansion francia étteremben kilenckor és a vonal meg is szakadt.

***


A telefonhívásnak eleget téve tartottam az étterembe, hogy találkozzak azzal a férfival aki átváltoztatott annak ideén és rávett, hogy kiirtsam saját szüleimet és egy egész királyi udvart. A koreai történelemben apám uralkodásának nem sok nyoma van mondhatni sötétség fedi mivel próbáltam minden lehetséges bizonyítékot és feljegyzést eltüntetni. Az összes információ, ami található, hogy egy rejtélyes kór, a pestishez hasonló egy egész királyságnyi embert kipusztított majd egy új király teremtett új hazát a kihalt helyén.

Az idő múlásával egyre inkább nehezemre esik visszaemlékeznem a pontos eseményekre. Az átváltozásom estélye erősen él még bennem de az az előtti életemről csak halvány emlékeim vannak.  Anno még nekem is voltak ambícióim és álmaim amik szépen lassan elhaltak. Mindig gúnyos mosolyt csal az arcomra amikor eszembe jut, hogy emberként a legnagyobb vágyam az volt, hogy egy közeli királyság koronahercege legyen a férjem és megajándékozhassam egy fiú gyermekkel. Mára a régi énemből már nem sok maradt meg. Habár szerintem nem én vagyok az egyetlen vámpír aki megcsömörlött a folyamatosan telő évek alatt és többnyire rideg valamivé torzult a személyisége.

Az önértékeléssel sohasem voltak problémáim. Úgy tartják, hogy az önismeret nagy erény és az ember ezt sajátítja el a legnehezebben. Rettenetesen bonyolult és problémás dolog saját magunkat pontosan leírni, jellemezni. De úgy vélem, hogy éltem már le annyi évet és tapasztaltam már meg oly sok szituációt, hogy magamat tökéletesen meg tudjam ítélni.

Egy melankolikus és súlyosan depressziós élőhalott vagyok. Se több, se kevesebb. Akit már kevés minden tud elszórakoztatni. Ha mondanom kéne egy karaktert a sok vámpíros filmekből akivel leginkább azonosulni tudok akkor Louis de Pointe du Lacot választanám az Interjú a vámpírral című műből. Talán az egyetlen olyan film ami a fajtámról szól és nem mászom tőle a plafonra mérgemben.

Magassarkúm kopogása megtöltötte a teret amint beléptem az elegáns étterembe. Egyenes és határozott léptekkel a bejáratban álló főpincérhez tartottam.

-Lee Yeon-Hwa néven várnak rám az egyik asztalnál. – mutatkoztam be a születési nevemen mert valószínűleg az illetékes nem tudja, hogy Amerikába jövetelemkor nevet váltottam mivel tudtam, hogy a külföldiek gyomra nem fogja tudni a nevemet könnyen befogadni.

A pincér kötelességtudóan ahhoz az asztalhoz vezetett ahol Park Ji Ho foglalt helyet. Megpillantva a rég nem látott arcot meglepettségemre furcsa érzések elevenedtek fel bennem.


♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
45
Belépett :
2016. Nov. 29.
Age :
32
Tartózkodási hely :
La Rochelle
Munka :
Atomenergetikai mérnök
Play-By :
Amanda Seyfried
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Lynn Mary Lee   Vas. Dec. 04, 2016 4:22 pmElfogadva!


Itt az idő, hogy megcáfoljam aggodalmaidat, amit megfogalmaztál, én személy szerint nagyon is szerettem a lapod! Very Happy Igazán tetszik az ív, amit felvezettél az ifjonti rémülettől egészen a jelenlegi melankolikus állapotig. Viszont kíváncsi lennék Park Ji Ho-ra is, meg arra, hogy milyen érzelmeket keltett fel benned. Foglalózás után vedd birtokba a játékteret, hercegnő.

Érezd jól magad nálunk La Rochelle-ben!

avatarfoglaló ♣️ titulusfoglaló
Vissza az elejére Go down
 

Lynn Mary Lee

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: Vámpírok-