Belépés
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
hozzászólások
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


Shadowhunters FRPG
Vendég Pént. Feb. 16, 2018 2:50 pm

Livin in New York
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 6:00 pm

Teen Wolf FRPG
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 5:55 pm

Chicago Guilty FRPG
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 5:48 pm

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Statisztika
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nők: 23
Férfiak: 14
Vének: 1
Alakváltók: 13
Vámpírok: 4
Emberek: 3
Boszik: 8
Vadászok: 8
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Ki van itt?
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Feb. 13, 2018 8:08 pm-kor volt itt.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Share | 
 

 Scarlett Layla Sherrard

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
12
Belépett :
2016. Dec. 04.
Munka :
író
Play-By :
Sophia Bush
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Scarlett Layla Sherrard   Vas. Dec. 04, 2016 5:27 pmScarlett Sherrard

nev
Scarlett Layla Sherrard
becenév
Lay, Scar
kor
32
csoport
Vadász
rang
Végrehajtó
társ
-
felvett alak az alakváltóknál
-
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Szinte már hihetetlen, hogy mennyire egyszerű ez az egész. Egyetlen tekerő mozdulat, tenyeremen érezve az áll ellenkezésének nyomását, s máris vége. Fülemben egy darabig visszhangzik a nyakcsigolyák elválásának hangja, mi lényegében a nyak eltörésének eredménye. Már-már túlontúl egyszerű ez egy emberrel szemben, kinek vérét még ajkaimon ízlelhetem. Ha már el kellett intézni, legalább hasznom volt belőle. Vacsorának tökéletesen megfelelt. Ujjaim abbahagyják mostanra már csak lógó testének tartását, engedve annak lehullását. Nagyot csattan a szőnyeg hangtompító hatásának ellenére. Vagy csak nekem hangos? Meglehet. Néha még mindig képes vagyok meglepődni... Annyival másabb a vámpírlét, mint az emberi. Úgy érzem, egészen az átváltoztatásomig függönyön keresztül néztem a világot, miközben egy fülhallgató mögé próbáltam hallgatózni.
Hogy mikor változtattak át? Valamivel több, mint két éve. A családom generációk óta vadászokból állt és ez az én korosztályommal sem volt másként. A szüleim még most is emberek, vagy legalábbis lennének, ha nem haltak volna bele munkájukba úgy, ahogy kis híján nekem is sikerült. A különbség az, hogy a vámpír, akivel egy feladatra lettünk elküldve, nem akarta hagyni, hogy meghaljak. Mielőtt teljesen eltűnt volna belőlem az élet, átadta nekem a vérét. Ebből a későbbiekben voltak problémák, ugyanis ez valami olyasmi, mintha az utódja lennék, amihez viszont egyezkedni kell a vénekkel. Itt erre nem volt idő, úgyhogy maradt az utólagos elnézéskérés, na meg a tény, hogy továbbra is vadász maradok. Egy végrehajtó, hogy pontosabb legyek. Olyan vadász, aki a vezetőknek kikiáltott hármas utasításait lesi. Ők mondják meg kit kell eltüntetni, én pedig eldöntöm, hogy mikor, hol és hogyan. Vagy ha büntetni kell, hát… Nem sajog a büntetettekért a szívem, akkor sem, ha el kell törnöm néhány csontjukat. Ami azt illeti, személytől függően még élvezem is. Attól függ az egész, mekkora rohadékra uszítanak rá. Persze nekem sem kenyerem a tömegmészárlás. Amennyiben módomban áll, elkerülöm a járulékos veszteséget. Eddig összesen egyetlen ember volt, akit ártatlanul kellett elintéznem, és hogy miért? Azért, mert rosszkor ért haza. Ennyi. Egyetlen ilyen és akár mindenki lebukhat. Nem lehetünk eléggé óvatosak, bár hogy őszinte legyek, nekem azzal sem lenne bajom, ha az emberek tudtára adnánk a valódi világ mibenlétét.
Kis csapatom emberi tagjai már hozzákezdtek ahhoz, hogy eltüntessék utánam a maradékot. Javarészt így mennek a dolgok. Az erősebb előre megy, a többi meg végzi az utómunkálatokat, amennyiben többen vagyunk. Ha egymagam megyek valahova, nos… Az már sokkalta macerásabb, tekintve, hogy utálok takarítani. A lakásomba is azért nem viszek senkit, nehogy meglássa valaki az ottani rumlit. Amennyiben valaki mégis odatévedne, egyszerűen a legkönnyebb magyarázatba kapaszkodom. „Az új könyvemre kell koncentrálnom, úgyhogy a takarítás egy darabig még elmarad.”
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
10
Belépett :
2016. Aug. 15.
Play-By :
Sara Fabel
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Scarlett Layla Sherrard   Vas. Dec. 04, 2016 5:39 pm


ELFOGADVA!

Egy vadász aki vámpír, azt hittem klisé történettel rukkolsz elő és csalódnom kell. Hát csalódtam de pozitívan. Kíváncsi leszek, hogy vadász mivoltod hogyan fér össze még jobban a vámpírral Smile
Foglalózz és játssz kedvedre.

Érezd jól magad nálunk La Rochelle-ben!

avatarfoglaló ♣️ titulusfoglaló
Vissza az elejére Go down
 

Scarlett Layla Sherrard

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: Vadászok-