Belépés
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
hozzászólások
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


Shadowhunters FRPG
Vendég Pént. Feb. 16, 2018 2:50 pm

Livin in New York
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 6:00 pm

Teen Wolf FRPG
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 5:55 pm

Chicago Guilty FRPG
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 5:48 pm

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Statisztika
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nők: 23
Férfiak: 14
Vének: 1
Alakváltók: 13
Vámpírok: 4
Emberek: 3
Boszik: 8
Vadászok: 8
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Ki van itt?
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Feb. 13, 2018 8:08 pm-kor volt itt.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Share | 
 

 Darius A. Greyson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
5
Belépett :
2016. Dec. 03.
Play-By :
Viktor Shadow
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Darius A. Greyson   Vas. Dec. 04, 2016 9:43 pmDarius A. Greyson

Shadow
nev
Darius A. Greyson
becenév
Shadow
kor
310
csoport
Vadász
rang
Vámpír - Végrehajtó
társ
-
felvett alak az alakváltóknál
-
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

A 300 évem alatt sok néven szólítottak már, a jelenlegi korban azonban Dariusként ismernek. Vagy Shadow, az árnyék néven mert bizony vámpír létemre igencsak kockázatos munkát vállaltam. Vadásznak álltam, hogy a sajátjaim között lehessek amolyan végrehajtó. Háromszáz évvel ezelőtt, az emberi életemben is ezt csináltam, és a teremtő anyám éppen a kivégzésem előtt lopott el engem az ítélőszék orra elől. Jó voltam, de nem a legjobb. Akkor. Ma már az egyik legjobbnak tartanak a világon és igyekszem ezt a színvonalamat tartani is.

Amióta vámpírként élek, neveztek már angyalnak és démonnak is, mikor milyen viselkedési normákat követtem, de kijelenthetem, egyik sem voltam sosem. Néha viselkedtem úriemberként, magas körökben forogtam, minden party meghívott vendége voltam, és fényeskedtem a magam korabeliek között, máskor a sötétségben rejtőztem, mint valami igazi szörnyeteg. A fényűzésből vissza a nomád körülmények közé, majd ismét a pompába. Ezek a hullámok jellemezték az életem, hogy ne legyek feltűnő és egy helyen sem éltem túl sokat, ezért értelemszerű, elég sokat utaztam, és még a yakuzának is dolgoztam a hatvanas-hetvenes években. Kemény időszak volt, de tanulságos is, akkoriban csináltattam az irezumi tetoválást a hátamra, egy egész alakos sárkány minta, de mivel nem igen vetkőzök, nem is látszik. Fájdalmas egy eljárás, de akkoriban... minden esetre még ma is mestermű és bizonyos időközönként át üttetem hogy ne tűnjön el a minta, mert idővel kifakul. Már annyira hozzám tartozik hogy nem is akarnám hogy eltűnjön. Bezzeg a fülem mindig újra kell szúrnom ha elfelejtek bele ékszert tenni, olyan hamar gyógyul.

Jelenleg La Rochelle városában múlatom az időm javarészét, mert sok a természetfeletti és itt bizony néha elkél hogy az ember rendet rakjon közöttük, ha parancsot kap rá. Magamtól nem vagyok agresszív, sokkal inkább passzív én szeretek kivárni és biztos valami vámpír betegség hogy művészet pártoló vagyok és a helyi színházak rendszeres és vip vendége. Nem vagyok túl érzelgős alak, mert volt rá három évszázadom hogy eltemessem magamban, és a munkám során kell is hogy érzéketlen legyek sokszor, de szikrák vannak, és néha előjönnek ha értelmes emberben találok társaságra nem utasítom el, csak mert ember. Mindenkivel szóba állok, aki mutat némi értelmet és nem csak a szőke haján csillan meg a napfény. Nem vagyok könnyen kiismerhető, de azért lehetetlennek sem mondanám. Idő kell hozzá, mint mindenhez.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Vissza az elejére Go down
Vendég


Vendég
Tárgy: Re: Darius A. Greyson   Hétf. Dec. 12, 2016 5:27 amElfogadva!


Üdv, Darius!
Kellemes, és számomra egészen megnyugtató karaktert hoztál. Immár ténylegesen örülök annak, hogy ilyen vámpírok vigyáznak a természetfeletti világra és megvédenek az ostoba, emberi vadászoktól. Na jó, picit kómás vagyok még így reggel, ezért inkább nem is f*som a szót tovább. Elfogadlak!

Érezd jól magad nálunk La Rochelle-ben!

avatarfoglalótitulusfoglaló
Vissza az elejére Go down
 

Darius A. Greyson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: Vadászok-