Belépés
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
hozzászólások
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


Shadowhunters FRPG
Vendég Pént. Feb. 16, 2018 2:50 pm

Livin in New York
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 6:00 pm

Teen Wolf FRPG
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 5:55 pm

Chicago Guilty FRPG
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 5:48 pm

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Statisztika
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nők: 23
Férfiak: 14
Vének: 1
Alakváltók: 13
Vámpírok: 4
Emberek: 3
Boszik: 8
Vadászok: 8
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Ki van itt?
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Feb. 13, 2018 8:08 pm-kor volt itt.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Share | 
 

 Mélissa Pérrin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
4
Belépett :
2016. Dec. 06.
Play-By :
Nikola Szafeczka
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Mélissa Pérrin   Kedd Dec. 06, 2016 12:38 pmMélissa Pérrin

Little Monkey
nev
Mélissa Pérrin
becenév
Elég sokféleképpen szólítanak. Mondják nekem, hogy Manó, mert, hogy nagyon kicsi vagyok, a korombeliek is nagyobbak nálam. Aztán mondják, hogy kis Majom, mert imádok fára mászni. Én azonban Lissaként szoktam bemutatkozni másoknak. nem azért, mert szeretem, ha így hívnak, hanem azért, mert a teljes nevem nagyon hosszú.
kor
Már ilyen sok *az ujjával hetet mutat*
csoport
emberke
rang
-
társ
az anyukám a térsam
felvett alak az alakváltóknál
-
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Hason fekve a földön rajzolom le a velem szemben lévő alvó, Maya kutyusomat. Hangosat sóhajtok, majd anyura pillantok, aki az íróasztala mögött ül, azt hiszem valami fontos munkát végezhet, mert már órák óta egy kukkot sem szólt hozzám. Unatkozom. Húzok még néhány fekete vonalat, majd összeszűkült szemöldökkel pillantok a rajzomra, majd a kutyámra. A kettő egyáltalán nem hasonlít egymásra. Nekem nem megy ez! Dühösen gyűröm össze a papírt, majd megdobom vele Mayát, aki ijedten nyitja ki a szemeit, egyet ásít, majd valami fura hangot ad ki. Kuncogni kezdek, aztán felpattanok a földről, és a sarokban heverő kosárlabda után nyúlok. Az az apué, Ő szokott velem játszani, szerinte ha nagy leszek szuper kosaras lesz belőlem. A falnak dobom a labdát, ami visszapattan hozzám. Elkapom, bár majdnem sikerül hátra is esnem, ahogyan a labda nekem ütközik. Ezen ismét elnevetem magam, majd elkezdem pattogtatni a labdát, miközben körbe-kereken haladok a szobában. Maya végre össze szedi magát és úgy dönt, hogy csatlakozik hozzám a játékhoz. Eldobom a labdát, a kutyus pedig utána szalad. Megfutamodok és nem engedem, hogy Ő is játszhasson vele, felkapom és ismét pattogtatni kezdem. Maya fark csóválva figyel, miközben a nyelvét kinyújtva ugrál.
- Lissa, ne labdázz a házba! - szól rám végül anya szigorúan, én meg mint aki meg sem hallotta, tovább pattogtatom a kedvenc játékomat. Általában szót szoktam fogadni az anyukámnak, de utálom, amikor dolgozik. Kint esik az eső, nem mehetek ki, Clémence elment valahová a nagyijával, anyu dolgozik, apu nincs itthon, én meg játszani akarok. Úgyhogy ne mondja meg neki senki, hogy mit csináljak és mit ne. Ebben a pillanatban a labda kicsúszik a kezeim közül és az éjjeli szekrényen lévő váza már a földön is hever darabokra törve. Anyu dühösen áll fel az íróasztala mögül, majd még dühösebben halad felém. Ijedten takarom el az arcomat a tenyeremmel, mindig ezt csinálom, amikor valami rossz történik.
- Miért nem fogadsz szót, Mélissa? - kiált rám dühösen, aztán letérdel a földre, hogy velem egy magasságban legyen. Kezeimet elveszi az arcom elől, nekem pedig potyogni kezdenek a könnyeim. Utálom amikor mérges rám.
- Csak labdázni akartam egy kicsit. - motyogom, miközben a kézfejemmel törlök egyet az orrom. Anyu tekintete még mindig komoly, azonban mintha enyhülni látszana. Letöröl a szemeimről éppen két legördülő könnycseppet, aztán ad egy puszit a homlokomra. Még mindig szipogok, megijedtem egy picit. Pedig tényleg nem szándékos volt. - Majd veszek neked egy új vázát a szülinapi pénzemből, jó? - kérdem halkan, abban bízva, hogy soha többé nem fog velem kiabálni. Elmosolyodik, majd végig simít az arcomon. Azt hiszem most már nem haragszik rám.
- Nem az a baj, hogy eltörött a váza, hanem az, hogy nem fogadtál szót. Megígértem, hogy majd később játszunk. de türelmes kell legyél. Nagyon sok a munkám. - mondja ezúttal szelíd hangon, én meg bólintok. Utálom, hogy apu sosincs itthon, amikor szükségem lenne rá. Olyan rég nem játszott velem. Néha úgy érzem, hogy nem is szeret engem igazán.
- Apu mikor jön haza? - kérdem végül, mire anya arca ismét komollyá változik. Azt hiszik, hogy csak mert nem vagyok olyan nagy, mint Ők, még buta is vagyok. Hallottam Őket az este veszekedni, és arra is rájöttem, hogy már nem szerelmesek egymásba. Nekem mégis mindig hazudnak, és úgy tesznek, mintha boldogok lennének együtt. Erre azonban most nem akarok kitérni, mert nem szeretném, hogy a mamám szomorú legyen. Valamit azonban ki fogok találni,hogy újra boldogok legyenek együtt. Talán még Clémence is segít benne.
- Apunak sok munkája van, de hamarosan biztosan jön. - válaszol a kérdésemre, majd ad egy újabb puszit az arcomra, és én tudom, hogy többet nem szabad kérdeznem.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
45
Belépett :
2016. Nov. 29.
Age :
32
Tartózkodási hely :
La Rochelle
Munka :
Atomenergetikai mérnök
Play-By :
Amanda Seyfried
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Mélissa Pérrin   Kedd Dec. 06, 2016 7:22 pmElfogadva!


Ejnye ezek a szülők! A felnőttek furcsa és bonyolult lények, akik nagyon sokszor csinálnak látszólag indokolatlan és buta dolgokat, csak azért mert nagyok. Biztos vagyok benne, hogy a Kistigrissel ki fogtok valamit eszelni megoldásként! De nem is tartalak fel, mert már biztosan vár. Smile

Érezd jól magad nálunk La Rochelle-ben!

avatarfoglaló ♣️ titulusfoglaló
Vissza az elejére Go down
 

Mélissa Pérrin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: Emberek-