Belépés
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
hozzászólások
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

World of Shadowhunters
Vendég Csüt. Júl. 27, 2017 2:07 pm

Shadowhunters FRPG
Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 9:51 am

Silhouette FRPG
Vendég Szomb. Május 27, 2017 12:05 pm

Fabletown FRPG
Lydian Dupont
Hétf. Május 01, 2017 3:50 pm

Marvel-Universe Frpg
Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:20 am

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Statisztika
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nők: 23
Férfiak: 14
Vének: 1
Alakváltók: 13
Vámpírok: 4
Emberek: 3
Boszik: 8
Vadászok: 8
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Ki van itt?
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Szomb. Dec. 03, 2016 4:21 pm-kor volt itt.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Share | 
 

 Donte Brannagh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
17
Belépett :
2016. Dec. 09.
Age :
25
Tartózkodási hely :
✘ la rochelle
Play-By :
✘ dylan sprouse
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Donte Brannagh   Pént. Dec. 09, 2016 11:18 amDonte Brannagh

don juan(?)
nev
Sheldon "Donte" Brannagh
becenév
Don
kor
24
csoport
Alakváltó
rang
-
társ
Nincs
felvett alak az alakváltóknál
Ocelot
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

a történet nyomokban szexualitást tartalmaz

A szobám sötétebbnek hatott, mint amilyen színekben alapból pompázik. Kék árnyalatai mindenfele, szinte fekete, kivételként csak a holdsugarak által megvilágított pontokat lehetne kiemelni. Halk sóhajok hallatszanak csak a csöndet megzavarva, az ajkak egymással való játékának visszafogott nesze mellett. Ujjaim formás fenekét tapasztalják épp, kicsit sem mérsékelve a néhai szorításon, azt akartam, hogy érezze ezzel, hogy az enyém. Akartam, hogy tudja, kihez tartozik a teste, s egyben lelke is. Markolásom azért is volt erős, mivel selymes bőre, minden égető érintése megbolondított. Telt ajkaival képtelen voltam betelni, íze olyan volt, mint a bor és a méz, részegített minden pillanattal, mikor sajátommal súrolhattam. Forróság hullámai öntötték el testem, egyre fojtogatóbbak lettek ruhadarabjaim. Jelezve, hogy ki a főnök, hátára fordítottam, ahogy feltérdeltem az ágyon, megszabadítva magam a felsőmtől. Rálátást kapott a holdfény által a szabad területekre, miközben vágytól fűtött tekintettel vizslattam végig az egész fizikai létezését. A fejemben lejátszódott, ahogy alattam van, ahogy kielégíti minden fantáziámat, s nevemet sikítja. Édes hangját hallgattam évekig, kíváncsi lennék, más hangnemben mennyivel szebb lenne. Ő volt a lány, a az életemben, akiért képes voltam tartóztatni magam, egészen eddig. Nekem ő nem csak egy ágyas. Érzelmeken alapul minden piszkos gondolatom róla, hogy akárhány ribanc is megfordul alattam, ösztönözve a szexre magam csak az ő arca lebeg előttem.
Lehajolva hozzá, fölé kerekedve hajoltam nyakába, puha bőrére tapasztva ajkaimat, hogy gyengéd csókokkal lepjem be minden ott található pontját. Nem lehetek vele kegyetlen és irányító, mint mindenki mással voltam. Éreztetnem kell vele, hogy nem csak ágyba viszem magam szórakoztatására, hanem boldoggá akarom tenni, legalább itt. Nem vagyok jó az emberekkel. Nem szeretem őket, egy cseppet sem, de Ő, Ő az a kivétel, aki miatt utálom magam, hogy képtelen vagyok megtartani a szabályom, miszerint nem kerülhet túl közel hozzám senki. Félek elveszteni, ettől félek szeretni. Kiküszöbölöm ezt, de nehéz vele szemben, mindig is fontos szerepe volt az életemben. Nem lehetek vele önző, nem tudhatom magamnak. Elhúzódva tőle jeleztem is, hogy itt befejeztük.
- Sajnálom, Tati, nekem ez nem megy - szólaltam meg rekedtes, de bűnbánó hangom, az utóbbit minden szavammal jelezve felé, majd gyorsan felkeltem, eltávolodva tőle innentől teljesen. - Most haza kellene menned, elviszlek - fordítottam hátra a fejem, mivel hátat fordítottam neki, arcomról lesült minden bőr, hogy engedtem magamnak, hogy úgy kezeljem, mint a többi lányt. Felvéve az előbb levetett pólóm, immáron egész testemmel megfordultam, egyenesen felé. Sehol sem volt. Elpárolgott.

Zihálva ültem fel az ágyamon, kapkodtam a levegőt, mintha rémálmom lett volna. Az is volt, számomra ez az volt. A bensőm nem hagy nyugodni, miszerint azt a lányt nekem szánta az ég. Tudom, ismerem magam annyira, hogy nem tudnék mellette kitartani hűen, túl fiatal és bohém életet élek ahhoz, hogy megállapodhassak mellette, vagy meghódíthassam a szívét. Tudom, hogy bántanám, így inkább az én szívem törjön darabokra, mint az övé. Gyűlölném magam, ha megbántanám. Muszáj leszek megmaradni a legjobb barát szerepemnél csöndesen, eddig is így voltunk, egészen a játszótér óta, amikor megtetszettek vöröses fürtjei, és játszani akartam vele. Ma már nem akarok, főleg nem az érzelmeivel. Azt is lassan el kellene mondanom neki, hogy alakváltó vagyok, nem szabad tovább lepleznem, ezt az egész titkom az elejétől a végéig, mind azt, hogy nem saját akaratból, kiváltotta valami, még a tizedik születésnapomon.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
46
Belépett :
2016. Nov. 29.
Age :
32
Tartózkodási hely :
La Rochelle
Munka :
Atomenergetikai mérnök
Play-By :
Amanda Seyfried
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Donte Brannagh   Pént. Dec. 09, 2016 5:20 pmElfogadva!


Bocsánat, hogy ennyit kellett várod az elfogadásra, de remélve, hogy a keresőd is megbocsájt nekem, jövök, olvasok és pecsételek. Very Happy Karakteresen pedig, mint egy párkapcsolati vonatszerencsétlenség egyik ötven százaléka, örülnék, ha kitörténél a friend zone-ból. Nem is tartalak fel, hiszen várnak!

Érezd jól magad nálunk La Rochelle-ben!

avatarfoglaló ♣️ titulusfoglaló
Vissza az elejére Go down
 

Donte Brannagh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: alakváltók-