Belépés
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
hozzászólások
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


Shadowhunters FRPG
Vendég Pént. Feb. 16, 2018 2:50 pm

Livin in New York
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 6:00 pm

Teen Wolf FRPG
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 5:55 pm

Chicago Guilty FRPG
William Armstrong
Csüt. Feb. 15, 2018 5:48 pm

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Statisztika
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nők: 23
Férfiak: 14
Vének: 1
Alakváltók: 13
Vámpírok: 4
Emberek: 3
Boszik: 8
Vadászok: 8
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Ki van itt?
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Feb. 13, 2018 8:08 pm-kor volt itt.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Share | 
 

 Juliette Léa Villeneuve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Hozzászólások száma :
12
Belépett :
2016. Dec. 09.
Age :
22
Tartózkodási hely :
❥La Rochelle
Munka :
❥Nappal pincérnő/Éjjel vadász
Play-By :
❥Sophie Turner
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Juliette Léa Villeneuve   Pént. Dec. 09, 2016 6:24 pmJuliette Léa Villeneuve

Witchy huntress
nev
Juliette Léa Villeneuve
becenév
Julie
kor
21
csoport
Boszorkány
rang
Képzetlen boszorkány, aki egyben kezdő vadász is...?
társ
Nem találtam meg a társam még
felvett alak az alakváltóknál
Éhesen egy farkassá...
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Ma vie est un mystère . Tu ne me connais pas et tu ne me connaitras pas. Parce que, je ne me connais pas aussi. C’est la raison pour laquelle tu ne peux pas m’aimer.


Mikor édesanyám megszült, 21 évvel ezelőtt, egy esős júniusi éjszakán, még nem sejtette, hogy édesapánk hamarosan majdnem megöli őt is, és a két kisgyermekét is. Úgy hitte, egy boldog, mit sem sejtő nagy család leszünk, akik a saját fajtájukra vadásznak majd.
Súlyos titkok árán élhetett édesanyám az apám mellett. Hihetetlenül mélyre temette el az igazi valóját, csakhogy beházasodhasson egy vadászcsaládba, élete szerelmével tölthesse minden percét, gyerekeket szülhessen neki. Valószínűleg ott rontotta el, hogy titkát még a hozzá legközelebb álló emberrel sem osztotta meg, a vadásszal, akinek örök hűséget fogadott.
Így történt, hogy amikor két éves voltam, a bátyám négy, édesapánk rájött anyánk titkára.  Ő vigyázott ránk, mi pedig anya régi dobozaival játszottunk. Kiborítottunk mindent, ami bennük volt, közszemlére téve néhány kínos holmit. Apa felfedezte anya könyvét, amelybe feljegyzéseket készített szertartásokról, és leírta őseinek a történetét. Idegességében apu felkutatta a maradék dobozokat, megtalálta a szertartásokhoz használt eszközeit is. Egyértelmű volt, anya kicsoda és micsoda.
Nem meglepő hát, hogy kötéllel a nyakunkon talált meg anyu, miután hazaért a családi étteremben letöltött műszakja után. Ott várta őt az egész család, apa, apa nővére, az összes rokon, aki a városban tartózkodott.
Apa azonban nem tudta megtenni, nem tudott se minket, se anyát bántani. Nem tudom, hogyan menekültünk meg aznap éjjel, nem emlékszem semmire, és sose mesélte el pontosan senki a történteket. A családunk fekete vasárnapja.

Gondolom, megbocsájtható, ha ezek után a rokonok mellőztek minket. Apa nővére többször megpróbálta elvenni az életünket, de hamar rá kellett ébrednie, apa nem hagyná ezt soha. Anya megtett mindent azért, hogy normális emberként éljünk, a szertartásait lassanként elhagyta, és igyekezett minket is halandó vadásznak nevelni. Én csak akkor tudtam meg, hogy boszorkány vagyok, amikor 14 évesen rátaláltam anyu régi könyvére, ahol a családfáját vezette. Én is és a testvérem is fel voltunk jegyezve, mint boszorkány.
Hát, anya, nem tudod rendesen elrejteni a legféltettebb dolgaidat.
Engem arra neveltek, hogy boszorkányokat, vámpírokat öljek, hogyan használjak különböző fegyvernemeket, harcművészet órákra jártam. Tulajdonképpen a saját fajtámat kellett volna megölnöm, és tudatlanul megtettem volna, ha nem történik ez a véletlen. Anya egy büdös szót nem szólt, sőt mindig támogatta az egész családot abban, hogy belőlünk faragják a család legújabb generációs vadászait. Igaz, anyunak talán egyetlen rossz szava sem lehetett ez ellen, neki csend volt a neve. A tény, hogy életben maradhattunk, már hatalmas szó.
Mégis, az éjszaka leple alatt, anya gyakran mesélt nekünk dolgokat az örökségünkről, mutatott szertartásokat. Furcsa érzés volt így meghasadni a kemény, szívtelen vadász Julie és a misztikus boszorkány Julie között. Élveztem, hogy akár irányíthatnám a szelet, vagy a vizet, vagy azt az elemet, amihez közel állok, sosem derült ki az melyik, mégis bizarr volt. Nem szabadna erre képesnek lennem, ez természetellenes. Embertelen. Veszélyes.
A bátyámon is láttam, hogy kettéhasad a helyzet miatt. Őt kevésbé hozta lázba a boszorkányság, ő inkább undorodott a gondolattól, hogy ő is egy olyan „szörnyeteg”, akire örömmel vadászik. Vele sem tudom már megbeszélni a problémáimat úgy, mint régen. Hiányzik nekem.

Azóta aktív vadászok lettünk minketten. Nehezen barátkozom meg a gondolattal, hogy vámpírokat, alakváltókat, boszorkányokat kell ölnöm, tudván, lehet egy rokonom, lehet, hogy épp az én alakváltó társamnak oltom ki az életét. Morbid, fájdalmas. Ám nincs mit tennem, az életem függ tőle, vadász maradok-e, vagy elkezdem-e használni az erőmet.

Ez nem volt elég bonyodalom az életembe természetesen. Még a fejemre hozták azt a kis vadászt is, aki elárvult, így befogadtuk magunkhoz, hogy ne egyedül vadásszon az ország másik végében, hanem csapatban. Sajnos úgy érzem, nem tudok másra gondolni, csak ő rá, egész nap. Ki kellene vernem a fejemből, így is elég sok hülyeség kavarog benne, éppen egy egzisztenciális krízis közepén vagyok! Bárcsak lenne egy nyugodt napom, hogy dönthessek végre!

De nincs mit tenni, menni kell, ölni kell, meg kell védeni La Rochelle halandó lakosságát.

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Vissza az elejére Go down
avatar


Hozzászólások száma :
45
Belépett :
2016. Nov. 29.
Age :
32
Tartózkodási hely :
La Rochelle
Munka :
Atomenergetikai mérnök
Play-By :
Amanda Seyfried
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Juliette Léa Villeneuve   Pént. Dec. 09, 2016 9:10 pmElfogadva!


Nocsak... Igazán érdekes és izgalmas karaktert hoztál nekünk, milliónyi belső konfliktussal és problémával. Ha megérkeznek a Vének, akkor valószínűsítek azon a fronton is egy konfliktus lehetőséget, elvégre... a természetellenesség is természetes egy pontig.
Nem tartalak fel, foglalózz és vedd birtokba a játékteret!

Érezd jól magad nálunk La Rochelle-ben!

avatarfoglalótitulusfoglaló
Vissza az elejére Go down
 

Juliette Léa Villeneuve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: Vadászok-