Hozzászólások száma : 13
Belépett : 2018. Feb. 13.
Play-By : Chris Hemsworth
| Tárgy: My sweet children Kedd Feb. 27, 2018 1:51 pm | | |
Valami Armstrong my sweet son A második gyermek volnál az életünkben. Nem éppen zökkenőmentes átváltoztatáson estél át, már jó pár éve. Sokáig nehezteltél rám és anyádra is, de beláttad, hogy csak így menthettük meg az életed, hiszen emberként súlyos beteg voltál, viszont az életet szeretted. Nem tartasz igazán a szüleidnek, mindket, amit én nem is bánok, de anyád annál inkább. Kicsapongó vagy, szereted a hatalmad, a nőket, az életet. Szereted a helyzeted, hogy szüleid révén hatalomhoz jutottál, amivel azért néha szeretsz kérkedni is, de te is tudod, hogy mit szabad és mit nem, annak ellenére, hogy szereted feszegetni a határokat. Engem ugyan nem hívsz apának, de néha megtehetnéd, hogy Jane-t anyának szólítod, okozz egy kis örömöt neki. //Avatarnak is azt hozol, akit szeretnél, nem szabom meg, de azért beszéljük meg előtte! Kicsi fiam Vének 300 körül rang chris wood vagy más Szabad/foglalt | |
|
|
Hozzászólások száma : 13
Belépett : 2018. Feb. 13.
Play-By : Chris Hemsworth
| Tárgy: Re: My sweet children Kedd Feb. 27, 2018 2:15 pm | | |
Valami Armstrong my sweet doughter Ha azt mondom, te vagy a legkönnyebb eset, akkor hazudok. A megtévesztés mestere vagy. Lehetsz egy aranyos, bájos nő, de lehetsz egy igazi vipera is. Mikor milyen a hangulatod. A Bátyáidat szereted, ahogy engem és anyádat is, de a vámpírlétet annál inkább. Nem igazán érdekelnek téged a vének dolgai, számodra nincs megkülönböztetés. Te ugyan úgy viszonyulsz minden fajhoz, tartozzon az bármely csoportba. A lényeg, hogy a kedvedre legyen. //Szintén nem kötök meg semmit, az avi is változtatható. kicsi lányom Vének 200-300 éves vagy fiatalabb rang Maggie Geha vagy más Szabad/foglalt | |
|
|