Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
Silhouette FRPG
Gabriel Laurent Empty
Vendég Pént. Márc. 02, 2018 9:32 pm

Játékostárs kereső
Gabriel Laurent Empty
Moon Hansol Szer. Feb. 28, 2018 7:32 pm

Gabriel Laurent Empty
Karolina Levasseur Szer. Feb. 28, 2018 1:03 pm

Dark Side Heroes
Gabriel Laurent Empty
William Armstrong Kedd Feb. 27, 2018 8:33 pm

My sweet children
Gabriel Laurent Empty
William Armstrong Kedd Feb. 27, 2018 2:15 pm

Statisztika
Nők: 8
Férfiak: 8
Vének: 2
Alakváltók: 5
Vámpírok: 1
Emberek: 0
Boszik: 5
Vadászok: 2
Ki van itt?
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (48 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 7:43 pm-kor volt itt.

Megosztás

Gabriel Laurent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Gabriel Laurent
Gabriel Laurent

Hozzászólások száma :
16
Belépett :
2016. Dec. 03.
Munka :
Mérnök
Play-By :
Tom Hiddleston
Gabriel Laurent Empty
Tárgy: Gabriel Laurent   Szomb. Dec. 03, 2016 5:08 pm

Gabriel Laurent

Agyrém
nev
Gabriel Laurent
becenév
Gabe
kor
34
csoport
Boszorkány
rang
Tűzboszorkány
társ
Théodore Pelletier
felvett alak az alakváltóknál
-
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

A kis szöszi már megint úgy nézett rám, mint aki megakar ölni. Pedig most még nem csináltam semmit ellene. Mondjuk, ez még a mai nap változhat. S akkor fogok csinálni valamit, amikor nem lesz a közelében csavarkulcs, egyszer is elég volt, hogy hozzám vágta. Igaz, utána közvetlenül az asztalomra került, és azóta még jobban utál. Nem is értem miért. Ó, de, mégis, hisz mindent megteszek a bosszantása érdekében.
- Már megint azon gondolkodik, hogy megfojtson.. – próbálok nem vigyorogni a társamra, de kevés sikerrel. Istentelenül élvezem, amikor miattam ideges, na persze én vagyok az, aki úgy figyeli minden lépését, mint egy vadászó sas. Most is ezt teszem. Persze lehetnék kedvesebb is, mert nem rám omlott az épület, hanem rá. Viszont a sötét része biztos szívesen látott volna engem ott.
- Minden bizonnyal. De élvezed. – pillant rám a medvém.
- Ó, igen Micimackó, ahogy mondod. Olyan édes, amikor pattogni kezd, és fenyegetőzik, mert egy kisebb létrát kéne adnom neki, hogy elérje a nyakam, bár pont nem neked kéne magyaráznom a magasságbeli különbségeket. – még nálam is magasabb Maci Laci, kész szerencse, hogy nem gyíkká változik, bár elég vicces lenne.
- Már megint kezded?
- Ja, bocs a Balu Kapitány jobban bejött? – szedem össze a cuccaimat, mivel végeztünk. Néha poénos vagyok, vagy csak annak érzem magam, a fene se tudja, a lényeg, hogy jól szórakozom.

A hotel szobánkban végre kinyújtózhatok az ágyon elnyúlva, de vigyorogva olvasom el az sms-t, amit Arieltől kapok. Bár ezzel maga alatt is vágja a fát, ahova én megyek oda úgyis jön Balu is. És nyílt titok, hogy egymásba vannak zúgva, na, de hátha holnap megtörik a jég.
- Mit szólsz, ha drónozás után Pokemonokra vadászunk? – teszem fel a költői kérdést, ha kell ráncigálom magammal, az egy dolog, hogy Törpillával szívjuk egymás vérét, mert ehhez szoktunk hozzá, viszont ezeknek meg szükség van egy jókora lökésre. Talán most még a csavarkulcsot is elássuk egy ideig, és segítünk a drágaságainknak. – Igen, én is így gondoltam, hogy beleegyezel. – kuncogok egy kicsit.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
Gabriel Laurent Empty
Tárgy: Re: Gabriel Laurent   Szomb. Dec. 03, 2016 5:16 pm

ELFOGADVA!

Nem tudom kit sajnáljak jobban. Balut, magam vagy az asztalt. Netán az emberiséget. De ami biztos, hogy a lapodban kivetni valót egy szemet sem találtam, tehát tovább is engedlek, a játéktéren úgyis találkozunk. Very Happy

Érezd jól magad nálunk!

Vissza az elejére Go down

Gabriel Laurent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkoss karaktert :: Elfogadott lapok :: Boszorkányok-