Hozzászólások száma : 5
Belépett : 2016. Dec. 05.
Munka : § photorapher
Play-By : § ms saoirse ronan
| Tárgy: ...:::maybe you can love me with my broken heart:::... Szomb. Dec. 10, 2016 10:21 am | | |
Judas ... ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ Kósza ábránd voltál, egy lidérces álom, ami miatt napokig nem tudtam gondolkodni. Hirtelen bukkantál fel az életemben, letaglózva az addig gondosan felépített falakat körülöttem. Felbolygattad a lelkem és elhitetted velem, hogy talán van élet a fájdalom után. De amilyen gyorsan jöttél, olyan hamar el is tűntél, otthagyva engem a sötétségben. Gyűlöltelek érte, a haragom növekedésével a lelkem egy mély, sötét bugyra is a felszínre tört, aggodalmat okozva ezzel a családomnak. De most visszajöttél, újra a közelembe akarsz férkőzni, csakhogy ezúttal óvatosabb leszek. Nem hagyom, hogy kihasználj, pláne nem azt, hogy az amúgy is darabokban heverő szívemre ismét rátaposs. Nos, nyitott könyv az egész fiatalember, nem kötnék meg semmit, jobb szeretem, ha együtt alakítjuk a kapcsolatot. A múltját, azt, hogy miért lépett le, szintén az alkotóra bízom. A pb-k csak ötletek, ha nem tetszik egyik sem, majd ötletelünk.
Nagyon várlak!! *.*♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ viszony bonyodalmas csoport halandó kor 25-30 között rang - play by charlie hunnam, max irons, chris & liam hemsworth, jamie dornan etc. Szabad | |
|
|